четвъртък, юни 13

Иновативна и Умна: Съдомиялна за вграждане Bosch SMV4HTX31E

Съдомиялната машина Bosch SMV4HTX31E представлява иновативно и умно решение за всички ваши нужди от измиване на посуда. Този модел се отличава с изключителна ефективност, интелигентни функции и качествени резултати.

Съдомиялна за вграждане Bosch SMV4HTX31E, 12 комплекта, 6 програми, Клас Е, Home Connect, 60 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Капацитет и Гъвкавост: С капацитет от 12 комплекта, тази съдомиялна машина е перфектно решение за семейства или хора, които често приемат гости. Въпреки големия си капацитет, тя все пак предлага гъвкавост и възможност за аранжиране на различни видове посуда.

Интелигентни Функции с Home Connect: Този модел е оборудван с интелигентна технология Home Connect, която ви позволява да контролирате и управлявате съдомиялната машина дистанционно чрез мобилното си устройство. Това е изключително полезно, когато сте заети и забравите да стартирате цикъла за измиване или искате да проверите статуса на текущия цикъл.

Разнообразни Програми за Измиване: Съдомиялната машина предлага 6 различни програми за измиване, включително интензивен цикъл, програма за чувствителна посуда и екологичен цикъл. Така можете да изберете най-подходящия цикъл за текущата си посуда.

ЕкстраДри: Функцията “ЕкстраДри” осигурява перфектно сухи резултати, без следи от водни капки. Това означава, че можете да изваждате посудата си от машината и да я подреждате в шкафовете си моментално.

Тиха Работа: Едно от предимствата на този модел е тихата работа, която не ще наруши вашата спокойна атмосфера. Съдомиялната машина може да работи дори през нощта, без да ви пречи.

Заключение: Съдомиялната машина за вграждане Bosch SMV4HTX31E предлага изключителна комбинация от капацитет, интелигентност и ефективност. С нея ще получите перфектно измита и суха посуда всеки път, без усилие. Това е истинско облекчение за вашата кухня и ежедневието ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply