четвъртък, май 23

Bosch SMV4HCX48E: Съдомиялна Машина с Home Connect

Bosch SMV4HCX48E е съдомиялна машина с високо качество и удобство, която се интегрира перфектно във всяка модерна кухня. Този модел предлага голям капацитет, разнообразие от програми за измиване и умни функции, които правят изпирането на посудата лесно и ефективно.

Съдомиялна за вграждане Bosch SMV4HCX48E, 14 комплекта, 6 програми, Клас D, Home Connect, 60 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Капацитет и Програми за Измиване: С капацитет за 14 комплекта, SMV4HCX48E е идеалната съдомиялна машина за по-големи домакинства или за събирателни обедини. Този модел предлага 6 различни програми за измиване, включително интензивно, екологично, стандартно и други. Това ви позволява да изберете най-подходящата програма за всяка серия от посуда.

Дизайн и Контрол: SMV4HCX48E се предлага в модерен дизайн с иноксов панел против отпечатъци. Вратата се отваря и затваря леко и плавно, а контролният панел е интуитивен и удобен за използване.

Home Connect Технология: Този модел е оборудван с Home Connect технология, която ви позволява да управлявате съдомиялната машина от далече чрез смартфон или таблет. Можете да стартирате, спрете или промените програмите дори и когато не сте у дома. Тази функционалност ви дава гъвкавост и контрол върху процеса на измиване.

Енергийна Ефективност: Съдомиялната машина Bosch SMV4HCX48E е с класификация D по енергийна ефективност, като консумира по-голямо количество енергия в сравнение с по-високо класифицирани модели. Въпреки това, тя предлага ефективно измиване, което намалява разходите за вода и време.

PerfectDry Технология: С PerfectDry технологията, съдомиялната машина се грижи да суши вашата посуда перфектно, без остатъчна влага. Така можете да изваждате чинии и чаши без нужда от допълнително подсушаване.

Заключение: Bosch SMV4HCX48E е съдомиялна машина, която предлага високо качество на измиване и умни функции, като Home Connect технологията. Съчетанието от модерен дизайн и удобство прави този модел подходящ за съвременните кухни. Ако търсите съдомиялна машина с голям капацитет и умни функции, SMV4HCX48E може да бъде вашето идеално решение.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply