четвъртък, май 23

Bosch SMV4EVX14E: Вашата Интелигентна Съдомиялна с Връзка към Дома

Bosch SMV4EVX14E е модел съдомиялна за вграждане, който ви предоставя иновативни функции и висока ефективност. С множество програми за миене, голям капацитет и интелигентна свързаност към дома, този модел прави почистването на съдовете бързо и лесно.

Съдомиялна за вграждане Bosch SMV4EVX14E, 13 комплекта, 6 програми, Клас С, Home Connect, 60 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Голям Капацитет и Удобство: Съдомиялната Bosch SMV4EVX14E разполага с капацитет за 13 комплекта съдове, което е подходящо за семейства и по-големи домакинства. Тя предлага удобство и гъвкавост в организирането на съдовете с вариофлекс кошниците и високия регулируем горен кош.

Интелигентни Програми и Опции: Съдомиялната разполага с разнообразие от програми за миене, включително стандартни, екологични и интензивни опции. Опции като “VarioSpeed” и “HygienePlus” ви позволяват да персонализирате цикъла на миене според вашите нужди.

Home Connect Технология: Този модел разполага с интелигентна Home Connect технология, която ви позволява да контролирате съдомиялната чрез смартфон или таблет. Това означава, че можете да стартирате, спрете или настроите програмирането, където и да сте.

Клас С за Енергийна Ефективност: Съдомиялната Bosch SMV4EVX14E има клас С за енергийна ефективност, като консумира по-малко енергия и вода в сравнение с по-стари модели. Това намалява енергийните разходи и е приятно за околната среда.

Тих Работен Режим: Този модел съдомиялна работи тихо, благодарение на специалната технология Silence on Demand. Тя е идеална, когато искате да я използвате в по-чувствителни часове на деня.

Заключение: Bosch SMV4EVX14E представлява съдомиялна с интелигентни функции, която осигурява бързо и ефективно почистване на съдовете ви. С множество опции за миене и възможността за контрол чрез смарт устройство, тя ще улесни ежедневните ви задачи в кухнята.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply