четвъртък, юли 25

Bosch SMV4EVX10E: Вашият Надежден Помощник за Почистване на Съдове

Bosch SMV4EVX10E е интелигентна съдомиялна за вграждане, която ви предоставя най-новите технологични иновации, за да направи почистването на съдовете ви по-лесно и ефективно. С този модел Bosch комбинира висока производителност, голям капацитет и умни функции, които ще ви спестят време и енергия.

Съдомиялна за вграждане Bosch SMV4EVX10E, 13 комплекта, 6 програми, Клас C, EfficentDry, VarioFlex, Система Rackmatic, Home Connect, 60 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Голям Капацитет и Гъвкав Дизайн: Bosch SMV4EVX10E има капацитет за 13 комплекта съдове, което я прави идеална за семейства и по-големи домакинства. Тя съчетава голям капацитет със стилен и компактен дизайн, който ще се впише перфектно във всяка кухня.

Ефективно Сушене и Организация: Съдомиялната разполага с технологията EfficientDry, която гарантира перфектно сухи съдове след всеки цикъл. Системата VarioFlex ви позволява да организирате вътрешността на съдомиялната според вашите нужди, като променяте височината на кошниците и разпределението на рафтовете.

Интелигентни Програми и Опции: Съдомиялната разполага с 6 програми за миене, включително “Auto”, “Eco”, “Intensive”, “Quick”, “Pre-Rinse” и “Silent”. Тя също така има опции като “Extra Dry”, “VarioSpeed” и “HygienePlus”, които увеличават гъвкавостта в използването и настройката на съдомиялната.

Home Connect Система: Една от ключовите характеристики на този модел е вградената Home Connect технология. Тя ви позволява да контролирате съдомиялната си чрез смартфон или таблет, където и да сте. Можете да стартирате, спрете или настроите цикъла на миене, както и да получавате уведомления за статуса му.

Клас C за Енергийна Ефективност: Съдомиялната Bosch SMV4EVX10E има клас C за енергийна ефективност, като консумира по-малко енергия и вода в сравнение с по-старите модели. Това е добра новина както за вас, така и за околната среда.

Заключение: Bosch SMV4EVX10E е идеалният помощник за почистване на съдове, който съчетава стил, производителност и интелигентни функции. С нейната голяма вместимост и ефективни технологии, тя ще ви спести време и усилия, като ви осигури перфектно чисти и сухи съдове всеки път.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply