четвъртък, юни 13

Bosch SMV46KX04E – Изтънчена и ефективна съдомиялна за перфектно почистени съдове

Bosch SMV46KX04E е модерна и висококачествена съдомиялна машина, предназначена да предостави перфектно почистване и комфорт при грижата за вашите съдове. Със своите иновативни технологии и функции, тази съдомиялна предлага изключителна ефективност и удобство във вашия дом.

Технически характеристики и дизайн: Bosch SMV46KX04E е съдомиялна машина с впечатляващ капацитет и енергийна ефективност. С вместимост до XX комплекта съдове, можете да измивате големи количества съдове и прибори в една работа. Тя е снабдена с XX програми за измиване, които включват различни настройки за почистване в зависимост от типа на съдовете и замърсяването.

Съдомиялна за вграждане Bosch SMV46KX04E, 13 комплекта, 6 програми, Клас Е, 60 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дизайнът на Bosch SMV46KX04E е стилен и модерен, съчетавайки се лесно с всяка кухненска обстановка. Тънкият и елегантен дизайн се допълва от удобни контроли, разположени на предния панел за лесен достъп и настройка на програмите.

Иновативни функции: Тази съдомиялна машина разполага с няколко иновативни функции, които гарантират перфектно почистване и оптимални резултати. Системата на Bosch за автоматично разпознаване на замърсяванията анализира степента на замърсяване на водата и регулира настройките за измиване, осигурявайки винаги оптимални резултати и пестене на вода и енергия.

Функцията за защита на стъклото гарантира безопасното измиване на деликатни стъклени чаши и прибори, като ги предпазва от евентуални увреждания и накъсвания.

Съдомиялна за вграждане Bosch SMV46KX04E, 13 комплекта, 6 програми, Клас Е, 60 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Допълнителни предимства: Bosch SMV46KX04E е съдомиялна машина, която предлага и други полезни функции и удобства. Системата AquaStop осигурява пълна защита от протичане на водата и предпазва вашата кухня от евентуални повреди.

Съдомиялната машина разполага с функция за отложен старт, която ви позволява да програмирате старта на измиването според вашите нужди и предпочитания. Така можете да използвате тази функция, за да започне измиването по време, когато ви е най-удобно, например по време на нощните тарифи за електроенергия.

Заключение: Bosch SMV46KX04E е висококачествена съдомиялна машина, която предлага ефективно почистване на вашите съдове и перфектни резултати. Със своите иновативни функции, енергийна ефективност и стилен дизайн, тази съдомиялна машина е идеалният избор за съвременната кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply