сряда, февруари 21

Bosch SMV2ITX18E: Интелигентност и Ефективност в Едно

Съдомиялната машина за вграждане Bosch SMV2ITX18E представлява интелигентно и ефективно решение за измиване на посуда. Със своите напредни функции и енергийно ефективно използване, тази съдомиялна машина е перфектното допълнение към вашия дом.

Съдомиялна за вграждане Bosch SMV2ITX18E, 12 комплекта, 5 програми, Клас Е, Home Connect, ExtraDry, Easy Start, 60 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Голям Капацитет: С капацитет от 12 комплекта, SMV2ITX18E осигурява достатъчно пространство за измиване на посудата на цялото семейство след всяко хранене. Този голям капацитет прави съдомиялната машина подходяща за каквато и да е ситуация.

5 Програми за Измиване: Със своите 5 програми за измиване, включително стандартен, интензивен и еко режим, тази съдомиялна машина предлага гъвкавост при избора на подходящата програма за вашите нужди.

ExtraDry Технология: ExtraDry технологията на Bosch SMV2ITX18E осигурява перфектно сушене на посудата, дори и на стъклените и пластмасови части. Така вече няма да се налага да изсушавате посудата ръчно след края на програмата.

Home Connect и Easy Start: Съдомиялната машина може да бъде свързана с приложението Home Connect, което ви дава възможността да я контролирате от разстояние. С функцията Easy Start, машината предлага автоматични настройки за програмите в зависимост от видът на посудата и степента на замърсяване.

Енергийно Ефективна: Съдомиялната машина SMV2ITX18E има класификация “Е” по енергийна ефективност, което означава, че тя не само е функционална, но и спестява енергия и ресурси.

Заключение: Bosch SMV2ITX18E съчетава интелигентност и ефективност в едно устройство. Тя предлага голям капацитет и редица функции, които правят измиването на посудата лесно и удоволствие. Този модел е идеален за семействата, ценящи качество и удобство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply