сряда, април 24

Bosch SMS6EDI06E – една от най-добрите съдомиялни

Със своите 13 компелкта, 6 програми за работа, красив дизайн и енергоспестяемост – Bosch SMS6EDI06E е една от най-добрите съдомиялни.

Първото и най-важно нещо, което трябва да отбележим е, че Bosch SMS6EDI06E е свободностояща съдомиялна. Не е необходимо допълнително вграждане или свързаност, за да може този уред да заработи. За по-големите естети, тя може да бъде поставена в кухненската секция, но трябва предварително да съобразите големината й – 84,5 х 60 х 60 см и дължина на кабела 175 см.

Дори да предпочетете свободното й поставяне, без вграждане, тази съдомиялна е изключително красива. Иноксовият цвят е защитен с покритие против пръстови отпечатъци. Със своя съвременен външен вид и електронен контролен панел Bosch SMS6EDI06E е изключително подходяща за всяко домакинство.

Bosch SMS6EDI06E

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Въпреки горепосоченото, съдомиялната разполага с функция AquaStop, която предотвратява нежелани течове и наводнения в дома Ви. В системата е включен двустепенен маркуч за подаване на вода, предпазен клапан и подов резервоар с поплавък.

Благодарение на големия вътрешен обем, съдомиялната може да измива до 13 комплекта едновременно. Разпределението Rackmatic е тройна система от кошници, като височината на най-горната кошница може да се регулира с 5 см.

Със своя отложен старт и програма за тишина може да стартирате Bosch SMS6EDI06E дори през нощта. По този начин съдомиялната ще работи на едва 40 dB шум. Това се постига с програма за намаляване налягането и удължена фаза на почистване.

Чрез своите прогарми за автоматично измиване, Bosch SMS6EDI06E регулира автоматично температурата, времето за изплакване и използва толкова вода, колкото е необходимо за перфектното почистване.

Bosch SMS6EDI06E

Контролирането на тази съдомиялната може да се осъществи и чрез мобилно приложение. Home connect е добре позната функционалност и от други уреди на Bosch. Чрез него може да задавате какъв тип измиване искате. Приложението следи и за броя на таблетките ви, оставащото време до измиване, а с Push известията, Ви информира незабавно в случай на някаква промяна. Най-удобното на този вид уптореба е, че може да ръководите Bosch SMS6EDI06E, дори извън дома!

Енергоспестяващите особености на тази съдомиялна са изключително много. Например Active Water. С тази технология машината харчи по-малко ток, по-малко вода и увеличава ефикасността.

Съдомиялната е с енергиен клас А++, годишна консумация до 262 кWh, а консумацията за един цикъл едва 9,5 л.

Bosch SMS6EDI06E разполага с още безброй функционалност, но ще ни бъде изключително трудно да ги споменем всичките. Най-важното, ако разполагате с достатъчно средства, не трябва да се колебаете. Това е едно истинско бижу в света на съдомиялните.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply