сряда, декември 6

Съдомиялна Bosch SMS4HVW31E: Вашият Интелигентен Помощник за Измиване на Посуда

Съдомиялната машина Bosch SMS4HVW31E е оборудвана с впечатляваща технология и интелигентни функции, които правят измиването на посудата бързо и лесно. С клас на енергийна ефективност Е, този модел е икономичен и високоефективен.

Съдомиялна Bosch SMS4HVW31E, 13 комплекта, 6 програми, Home Connect, Клас Е, 60 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Капацитет и Гъвкавост: С капацитет от 13 комплекта, тази съдомиялна машина предлага достатъчно пространство за съдове, чаши и прибори. Гъвкавите кошници и рафтове позволяват лесно аранжиране на всякакъв вид посуда.

Home Connect: С технологията Home Connect можете да управлявате съдомиялната машина от вашия смартфон или таблет. Това ви дава възможност да стартирате и спрете програми, да настроите опции за измиване и дори да получавате съобщения за статуса на текущия цикъл, където и да се намирате.

Разнообразни Програми за Измиване: С 6 различни програми за измиване, включително интензивен, икономичен и експрес цикъл, можете да изберете най-подходящия за вашите нужди. Независимо дали измивате замърсени тенджери или чувствителни чаши, този уред има правилния цикъл.

Ефективност и Защита на Посудата: Системата за защита на посудата на Bosch включва технология за автоматично разтваряне на посолния контейнер, когато е необходимо. Това осигурява оптимални условия за измиване и предпазва посудата от износване.

Тиха Работа: Съдомиялната машина Bosch SMS4HVW31E работи тихо и без да предизвиква дразнене. Тя е идеална за отворени кухни или дневни помещения, където искате спокойствие и тишина.

Заключение: Съдомиялната машина Bosch SMS4HVW31E съчетава ефективност, удобство и интелигентна свързаност в едно. Тя е идеалното решение за семейства и всички, които ценят висококачествено измиване на посудата и лесна употреба.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply