четвъртък, юни 13

Bosch SMI4HTS31E: Интелигентност и Ефективност в Едно

Съдомиялната машина за вграждане Bosch SMI4HTS31E представлява високотехнологичен и икономичен начин да измивате посудата си. Със своите интелигентни функции и ефективно използване на ресурси, този модел ще ви позволи да избегнете необходимостта от ръчно миене на посудата и ще ви спести време и усилия.

Съдомиялна за вграждане Bosch SMI4HTS31E, 12 комплекта, 6 програми, Клас Е, Home Connect, 60 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Производителност и Капацитет: Съдомиялната машина Bosch SMI4HTS31E предлага капацитет от 12 комплекта, което е подходящо за средно големи до големи семейства. Това означава, че можете да измивате посуда за цялото семейство след обяда или вечерята без никакъв проблем.

Ефективни Програми за Измиване: Машината разполага с 6 програми за измиване, включително интензивен, екологичен, автоматичен и деликатен режим. Тези програми покриват всички нужди за измиване на различни видове посуда и замърсявания.

Интелигентно Управление с Home Connect: Този модел е оборудван с функцията Home Connect, която ви позволява да управлявате машината дистанционно чрез смартфона си. Това включва стартиране и спиране на програми, проверка на статуса на измиването и дори получаване на известия за приключване. Това прави използването на съдомиялната машина още по-лесно и удобно.

Икономична и Екологична: Съдомиялната машина Bosch SMI4HTS31E принадлежи към енергиен клас “Е”, който я прави ефективна в използването на енергия и вода. Това не само ви спестява пари на сметките за електроенергия и вода, но и намалява вашия околния след.

Тиха и Надеждна: Машината е изключително тиха при работа, което я прави подходяща за инсталация в отворени кухни или в помещения, където шумът може да е проблем.

Заключение: Bosch SMI4HTS31E е съдомиялна машина, която впечатлява с интелигентни функции, ефективно измиване и икономично използване на ресурси. Този модел е идеален за семейства, които ценят удобството на автоматичното измиване на посудата и искат да спестят време и усилия.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply