четвъртък, май 23

Bosch KIV86VFE1 – Интелигентен хладилник с фризер за вграждане за съхранение на хранителни продукти

Bosch KIV86VFE1 е иновативен хладилник с фризер за вграждане, произведен от една от водещите марки в областта на електрониката и битовата техника – Bosch. Този модел предлага изключителна функционалност, просторност и удобство за съхранение на вашите хранителни продукти. Със своите интелигентни технологии, клас E енергийна ефективност и стилен дизайн, Bosch KIV86VFE1 е перфектният избор за модерната кухня.

Просторност и удобство: С общ капацитет от 267 литра, Bosch KIV86VFE1 предлага достатъчно място за съхранение на различни видове храни и напитки. Хладилникът е разположен в горната част, а фризерът – в долната. Това организирано разпределение на пространството ви позволява да достъпвате храните по-лесно и удобно. Освен това, моделът разполага с различни отделения, полици и кошници, които ви позволяват да групирате и организирате продуктите според вашите нужди.

Хладилник с фризер за вграждане Bosch KIV86VFE1, 267 л, Клас E, LowFrost, FreshSense, H 177.2 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни технологии за запазване на свежестта: Bosch KIV86VFE1 е оборудван с иновативни технологии, които гарантират запазване на свежестта и качеството на съхранените храни. Например, функцията LowFrost намалява образуването на лед във фризера, което означава, че няма нужда от редовно размразяване. Това спестява време и усилия, като същевременно запазва качеството на храните. FreshSense технологията осигурява постоянна и оптимална температура в хладилника, което помага за запазване на свежестта и вкуса на храните.

Икономична енергийна ефективност: Bosch KIV86VFE1 се отличава с клас E енергийна ефективност, което го прави една от икономичните опции за вашата кухня. Този модел е проектиран да намали консумацията на енергия и да спести вашия бюджет за електроенергия. Благодарение на интелигентните системи и технологии, хладилникът работи ефективно и икономично, без да компрометира запазването на свежестта на храните.

Стилен дизайн и качествена изработка: Bosch KIV86VFE1 е проектиран със стилен и модерен дизайн, който ще се впише перфектно във всяка модерна кухня. Със своя сребрист цвят и минималистичен дизайн, този хладилник излъчва изтънченост и елегантност. Красивата външност на уреда е съчетана със здравина и издръжливост, които са характерни за продуктите на Bosch.

Заключение: Хладилникът с фризер за вграждане Bosch KIV86VFE1 предлага функционалност, просторност и интелигентни технологии, които ще отговорят на всичките ви нужди за съхранение на хранителни продукти. Със своята енергийна ефективност, иновативни функции и качествена изработка, този модел ще ви предложи надеждност, удобство и стил във вашата кухня. Bosch KIV86VFE1 е идеалното решение за съхранение на вашите храни и напитки с оптимална свежест и качество.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply