сряда, юли 24

Съвършена комбинация от ефективност и стил – Хладилник с Фризер за вграждане Bosch KIS87AFE0

Хладилникът с фризер за вграждане Bosch KIS87AFE0 е най-новото допълнение към серията уреди на Bosch, което обещава да ви предостави изключително съхранение на храните ви. Със своите иновативни функции и стилни дизайн, този модел представлява съвършената комбинация от практичност и елегантност.

Хладилник с Фризер за вгражданеa Bosch KIS87AFE0 , 272 л, Клас E, LowFrost, FreshSense, H 177 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

LowFrost технология: Специално разработената LowFrost технология на този хладилник с фризер намалява формирането на лед във фризерното отделение, което означава, че няма нужда от често размразяване. Това не само спестява време и усилия, но също така гарантира оптимални условия за съхранение на замразените продукти.

FreshSense за оптимална свежест: С вградения сензор на температурата, FreshSense технологията на Bosch KIS87AFE0 постоянно контролира и регулира условията вътре в хладилника и фризера. Това осигурява оптимална температура и влажност, което води до по-дълготрайна свежест на вашите храни.

Енергоспестяващ и екологичен: Класифициран с енергиен клас E, този модел не само ви предоставя отлични функции, но също така и помага да намалите вашия енергиен разход. Това не е само ползотворно за вашия бюджет, но и за околната среда.

Стилен и компактен дизайн: С височина от 177 см, Bosch KIS87AFE0 е идеалното решение за съхранение в ограничени пространства. Този модел се вписва хармонично във всяка кухня, като добавя същевременно елемент на стил и изисканост.

Заключение: Хладилникът с фризер за вграждане Bosch KIS87AFE0 предоставя изключителни функции и качество, което ще съответства на вашия стандарт за съхранение на храните. Със своята LowFrost технология, FreshSense контрол и енергоспестяващи възможности, този модел е идеалният избор за модерната кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply