сряда, май 29

Bosch KIR21VFE0: Съвършена Компактност и Ефективност във Вашия Дом

Съвременният начин на живот изисква умело използване на всеки квадратен сантиметър в нашия дом. Хладилникът за вграждане Bosch KIR21VFE0 е превъзходен пример за компактна и интелигентна организация на пространството, предоставяйки ефективност и удобство.

Оптимална Организация: Със своите 136 литра капацитет, този хладилник предлага практично решение за съхранение на храните ви в условия на ограничено пространство. Вътрешните рафтове и отделения са разположени така, че да позволят максимална организация и достъпност до продуктите.

Хладилник за вграждане Bosch KIR21VFE0, 136 л, Клас E, EcoAirflow, LED осветление, С една врата, H 87 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Екологична Ефективност: Класификацията на енергийна ефективност E прави този модел идеален избор за тези, които търсят баланс между функционалност и оптимизация на енергопотреблението. Технологията EcoAirflow поддържа оптимални условия за съхранение на храните, без излишно консумиране на енергия.

Интелигентна Технология: LED осветлението не само подсигурява ясно видимост вътре в хладилника, но и енергоспестяващо. С една врата, този модел предлага компактност и лесен достъп до всички съхранени храни.

Безупречен Дизайн: С изчистения си външен вид и минималистичен дизайн, Bosch KIR21VFE0 се интегрира перфектно във всяка кухня. С височина от 87 см, този модел е идеално решение за малки и функционални кухни.

С Bosch KIR21VFE0 вие получавате не само хладилник, но и интелигентно решение за организация и съхранение на храните ви. Този модел демонстрира, че и в ограничено пространство може да се постигне оптимална функционалност, енергийна ефективност и съвременен дизайн.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply