понеделник, март 4

Bosch KIN86VFE0 – Интелигентен и енергоспестяващ хладилник с фризер за вграждане

Bosch KIN86VFE0 е впечатляващ хладилник с фризер за вграждане, предлагащ интелигентни функции и енергоспестяваща работа. Със своя обем от 260 литра и удобни разпределения, този модел е перфектно решение за съхранение на хранителни продукти във вашата кухня.

Превъзходно охлаждане и оптимална свежест: Благодарение на технологията NoFrost, Bosch KIN86VFE0 предотвратява образуването на лед във фризерното отделение и осигурява постоянно и равномерно охлаждане. Това значително намалява необходимостта от редовно размразяване и поддържа продуктите свежи и без загуба на качество. Също така, функцията FreshSense контролира температурата в хладилника и фризера, гарантирайки, че храните се съхраняват при оптимални условия.

Хладилник с фризер за вграждане Bosch KIN86VFE0, 260 л, Клас E, NoFrost, FreshSense, VitaFresh, EcoAirFlow, 177 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни функции за запазване на свежестта: Bosch KIN86VFE0 е оборудван с иновативни функции, които удължават срока на годност на вашите хранителни продукти. Функцията VitaFresh поддържа подходяща влажност и температура в отделно компартимент за плодове и зеленчуци, което ги предпазва от изсъхване и запазва свежестта им. Освен това, EcoAirFlow осигурява равномерно разпределение на студения въздух в целия хладилник, което помага за предотвратяване на премиксването на миризми и запазване на аромата на храните.

Енергоспестяваща работа и удобство: Bosch KIN86VFE0 се отличава със своята висока енергийна ефективност, класифицирана като клас E. Това значи, че работи икономично и помага за намаляване на разходите за електроенергия. Уредът е снабден с LED осветление, което осигурява ярка и ефективна видимост вътре в хладилника, като в същото време е енергоспестяващо и дълготрайно.

Дизайн и удобство на използване: Стилният и модерен дизайн на Bosch KIN86VFE0 го прави подходящ избор за всяка съвременна кухня. Съчетанието от бял цвят и иноксови детайли добавя елегантност и се вписва хармонично в интериора. Хладилникът е с височина от 177 см, което го прави удобен за вграждане във всяка кухненска мебел.

Заключение: Bosch KIN86VFE0 е интелигентен и енергоспестяващ хладилник с фризер за вграждане, който предлага надеждно съхранение на хранителните продукти и запазване на тяхната свежест. Със своите иновативни функции, енергийна ефективност и стилен дизайн, този модел е идеалното решение за всички, които търсят качество и удобство в своята кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply