четвъртък, юли 25

Bosch KGV58VLEAS – Просторен и иновативен хладилник с фризер за перфектното съхранение на хранителните продукти

Bosch KGV58VLEAS е един от водещите модели на Bosch, който предлага просторност, иновации и качество в един уред. Съчетавайки голям капацитет от 500 литра и напредничави функции, този хладилник с фризер е идеалният избор за семейства и всички, които ценят надеждността и ефективността.

С височина от 191 см, Bosch KGV58VLEAS предлага достатъчно пространство за съхранение на големи количества хранителни продукти. Хладилната част предлага впечатляващ обем и е оборудвана с иновативна технология VitaFresh, която запазва свежестта и качеството на плодовете и зеленчуците за по-дълъг период от време. Това означава, че вашите продукти ще останат свежи и хранителни, като запазват витамините и аромата си за по-дълго време.

Хладилник с фризер Bosch KGV58VLEAS, 500 л, Клас E, Low Frost, VitaFresh, H 191 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Bosch KGV58VLEAS е класифициран в клас E за енергийна ефективност. Въпреки това, моделът е снабден с Low Frost технология, която намалява формирането на лед и накапванията във фризера. Това значително улеснява процеса на размразяване и почистване, спестява ви време и усилия. При ниската консумация на енергия и по-малкото често размразяване, този хладилник с фризер помага да намалите енергийните си разходи и да пестите пари.

Дизайнът на Bosch KGV58VLEAS е съчетание от сребрист цвят и съвременни линии, които придават елегантност и стил на вашия кухненски интериор. Същевременно, просторният и добре организиран вътрешен дизайн ви позволява лесно да съхранявате и намирате необходимите продукти. Разполагате с различни рафтове, кошници и чекмеджета, които могат да се регулират според вашите предпочитания и нужди.

Хладилник с фризер Bosch KGV58VLEAS, 500 л, Клас E, Low Frost, VitaFresh, H 191 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

В допълнение, Bosch KGV58VLEAS разполага с диспенсър за вода, който ви осигурява свежа и студена вода по всяко време. Това е удобна функция, особено през горещите летни дни или когато искате да си приготвите бърза и освежаваща напитка.

С механично управление и лесно достъпни контролни бутони, Bosch KGV58VLEAS ви позволява да настройвате температурата и да регулирате функциите на уреда според вашите нужди.

В заключение, хладилникът с фризер Bosch KGV58VLEAS предлага изключителна просторност, иновативни функции и енергийна ефективност. Независимо дали сте семейство, което има нужда от голям капацитет за съхранение на хранителни продукти, или просто цените свежестта и дълготрайността на вашите покупки, този модел ще ви донесе удовлетворение и удобство в ежедневието ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply