четвъртък, юни 13

Bosch KGV39VWEA – Просторен и енергоефективен хладилник с фризер за перфектно съхранение на хранителните продукти

Хладилникът с фризер Bosch KGV39VWEA е перфектното решение за вашата кухня, предлагайки голям капацитет, иновативни функции и енергоефективност. С бялата си визия, той добавя елегантност и стил във всяко пространство.

Капацитет и организация: С обем от 343 литра, хладилникът Bosch KGV39VWEA предлага достатъчно пространство за съхранение на разнообразни хранителни продукти. Вътрешното разпределение е много добре организирано, като разполага със стъклени рафтове, кошници и отделения, които ви позволяват да съхранявате и сортирате храните по ваше предпочитание. Това улеснява намирането и достъпа до необходимите продукти и поддържа ред и чистота вътре в хладилника.

Иновативни функции за запазване на свежестта: Моделът KGV39VWEA разполага с Low Frost технология, която намалява формирането на лед и улеснява размразяването и почистването на фризера. Това ви осигурява по-голямо удобство и спестява време и усилия. Освен това, функцията VitaFresh предоставя оптимални условия за съхранение на плодове и зеленчуци, като поддържа подходяща влажност и температура, което помага за запазването на тяхната свежест и витамините им за по-дълъг период от време.

Хладилник с фризер Bosch KGV39VWEA, 343 л, Клас E, Low Frost, VitaFresh, H 201 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергоефективност и икономия на енергия: С класификация E за енергийна ефективност, хладилникът Bosch KGV39VWEA е икономичен в използването на енергия, което помага да намалите разходите си за електричество и същевременно направите положителен принос за опазване на околната среда. Това е особено важно в дългосрочен план, когато ще забележите намаляване на сметките си за енергия.

Удобство и функционалност: Хладилникът Bosch KGV39VWEA разполага с различни допълнителни функции, които подобряват удобството на ежедневната употреба. Неговите LED осветление осигурява ясна и равномерна видимост вътре в хладилника, като ви позволява да видите всички продукти, дори в тъмна стая. Освен това, вграденият дисплей ви позволява да контролирате и регулирате температурата и други настройки с лекота.

Заключение: Хладилникът с фризер Bosch KGV39VWEA предлага просторност, ефективност и функционалност, които отговарят на всички вашите нужди за съхранение на хранителни продукти. Със своите иновативни технологии и удобството, което предлага, този модел ще бъде надежден партньор във вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply