четвъртък, май 23

Стилен и функционален хладилник с фризер Bosch KGV39VLEAS

Bosch KGV39VLEAS е модерен хладилник с фризер, който съчетава стил и функционалност. Със своя обем от 342 литра, този модел предоставя достатъчно пространство за съхранение на храни и напитки за цялото семейство. Класифициран като клас E за енергийна ефективност, този хладилник предлага икономия на енергия и оптимални условия за съхранение на вашите продукти.

Хладилник с фризер Bosch KGV39VLEAS , 342 л, Клас E, Low Frost, VitaFresh, H 201 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дизайн и външност: Bosch KGV39VLEAS привлича със своя съвременен и елегантен дизайн. Висококачествените материали и сребристият цвят му придават стилна визия, която се вписва перфектно във всяка модерна кухня. Ергономичните му размери и изчистеният дизайн го правят подходящ за различни интериорни решения.

Функционалности и управление: Bosch KGV39VLEAS разполага с интуитивно управление, което позволява лесно регулиране на температурата в хладилника и фризера. Моделът е оборудван с технология Low Frost, която намалява образуването на лед и предоставя лесно размразяване. VitaFresh зоната съхранява плодове и зеленчуци свежи до два пъти по-дълго, като гарантира оптимални условия за тяхната консумация.

Пространство и организация: С обем от 342 литра, Bosch KGV39VLEAS предлага широко пространство за съхранение на различни храни и напитки. С внимание към детайлите, този хладилник разполага с рафтове, които могат да се регулират по височина, както и със специални отделения за яйца и бутилки, които улесняват организацията на продуктите.

Енергийна ефективност: Bosch е класифициран като клас E за енергийна ефективност. Въпреки че не принадлежи към най-енергийно ефективните класове, този хладилник все пак предлага приемливи разходи на енергия и е в съответствие с европейските стандарти за енергийна ефективност.

Заключение: Bosch KGV39VLEAS е изключително функционален и стилен избор за вашия дом. С неговата висока производителност и удобство за съхранение, този хладилник с фризер ще отговори на вашите очаквания и изисквания. Независимо дали планирате да съхранявате пресни плодове и зеленчуци или замразени продукти, Bosch KGV39VLEAS ще бъде вашето надеждно решение за съхранение на храните ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply