вторник, юни 18

Bosch KGV36VWEA – Надежден и просторен хладилник с фризер за запазване на свежестта на вашите храни

Хладилникът с фризер Bosch KGV36VWEA е идеалното решение за всеки дом, който търси надеждност и просторност в съхранението на хранителните продукти. Със своя клас E енергийна ефективност, този модел от Bosch комбинира икономия на енергия с оптимално запазване на свежестта на вашите храни.

Системата Low Frost в хладилника и фризера на Bosch KGV36VWEA намалява формирането на лед и кондензация, което значително намалява необходимостта от ръчно размразяване. Това осигурява по-лесно и удобно съхранение на храните, без да губите време за постоянно почистване.

Хладилник с фризер Bosch KGV36VWEA, 308 л, Клас E, Low Frost, H 186 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Bosch KGV36VWEA разполага с просторно вътрешно пространство от 308 литра, което ви позволява да съхранявате големи количества храни и напитки без притеснение. Разполага с различни отделения и полици, които ви дават възможност да организирате вашия хладилник според вашите нужди и предпочитания.

С височина от 186 см, KGV36VWEA предлага достатъчно пространство и комфорт при използване. Вратите на хладилника разполагат с полезни отделения за бутилки и по-малки предмети, което ви позволява да ги съхранявате на достъпно място.

Хладилник с фризер Bosch KGV36VWEA, 308 л, Клас E, Low Frost, H 186 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Белият цвят на хладилника с фризер KGV36VWEA придава класически и елегантен вид, който се вписва перфектно във всяка кухня. Той се комбинира лесно с другите електроуреди и мебели, допълващи интериора на вашата кухня.

Bosch KGV36VWEA се отличава със своята надеждност и дълготрайност. Благодарение на качествените материали и изработка, можете да се възползвате от него в продължение на много години без притеснение.

В заключение, хладилникът с фризер Bosch KGV36VWEA е идеалният избор за семейства, които се нуждаят от просторност и надеждност при съхранението на хранителни продукти. Съчетавайки енергийна ефективност, удобство и стилен дизайн, този модел от Bosch ще бъде полезен и практичен аксесоар във вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply