вторник, юни 18

Иновативен хладилник Bosch KGV36VLEAS с просторен дизайн

Bosch KGV36VLEAS е съвременен и функционален хладилник с фризер, който предлага удобство и ефективност в съхранението на храни и напитки. Този модел се отличава с впечатляващ обем от 308 литра и редица иновативни функции, които го правят идеален избор за всеки домакин.

Хладилник с фризер Bosch KGV36VLEAS, 308 л, Клас E, Low Frost, VitaFresh, H 186 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дизайн и външност: Bosch KGV36VLEAS привлича вниманието със своя стилен и модерен дизайн. Изработен от висококачествени материали в сребрист цвят, този хладилник допълва визията на всяка кухня. Със своите компактни размери и височина от 186 см, този модел е идеален за малки и средни кухни.

Пространство и организация: С обем от 308 литра, Bosch KGV36VLEAS предоставя достатъчно място за съхранение на различни видове храни и напитки. Разполага с регулируеми рафтове и отделения за зеленчуци, яйца и бутилки, които улесняват организацията на продуктите и осигуряват оптимално разпределение на пространството.

Функционалности и технологии: Bosch е оборудван с технологията Low Frost, която предотвратява образуването на лед вътре в уреда и гарантира по-дълго време между размразяванията. Моделът също така разполага с функцията VitaFresh, която осигурява оптимални условия за съхранение на плодове и зеленчуци, като ги запазва свежи и хранителни за по-дълго време.

Енергийна ефективност: С класификация E за енергийна ефективност, Bosch KGV36VLEAS е енергоспестяващ хладилник, който помага за намаляване на енергийните разходи в домакинството. Този модел е идеален избор за хора, които търсят баланс между ефективност и функционалност.

Удобство и управление: Bosch KGV36VLEAS разполага с механичен контрол, който позволява лесно управление на температурата и настройките на хладилника и фризера. LED осветлението осигурява ярка и ефективна подсветка на всеки ъгъл от уреда, което улеснява намирането на продуктите дори при нощно време.

Защита и сигурност: Със своята висококачествена конструкция и издръжливи материали, Bosch KGV36VLEAS е проектиран да осигурява дългогодишна експлоатация и безпроблемна работа. Освен това, моделът разполага със замок за сигурност, който предпазва храните и напитките от неоторизиран достъп.

Заключение: Bosch KGV36VLEAS е идеалното решение за всеки, който търси ефективен и функционален хладилник с фризер. Със своите иновативни функции и просторен дизайн, този модел осигурява удобство и комфорт при съхранението на храни и напитки. Неговият стилен външен вид и енергоспестяващи функции го правят не само практичен, но и естетично привлекателен допълнение към всяка кухня. Благодарение на своите иновативни технологии и надеждна изработка, Bosch KGV36VLEAS предоставя надеждна и дълготрайна работа, което го прави отличен избор за всеки домакин.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply