понеделник, юни 24

Хладилник с долен фризер от Bosch KGV362LEA

Bosch KGV362LEA е хладилник с долен фризер, висок клас енергийна ефективност и голям капацитет.

Bosch KGV362LEA е елегантен хладилник с размери ширина – 600 мм, дълбочина 650 мм, височина 1860 мм и дължина на кабела 240 см. Външният му вид е класически сребрист цвят и подхожда на всяка кухня.

Bosch KGV362LEA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Вътрешността на хладилника се осветява от LED светлина. Броят на рафтовете в хладилника е 4, а рафтовете на вратата са 3. Те са изградени от закалено стъкло и са изключително лесни за вадене и почистване. Полицата EasyAccess е изключително удобна за ползване, тъй като може да се удължава с до 12 см.

В най-долната част на хладилника се намира чекмеджето VitaFresh. По традиция то е достатъчно обемно и предлага чудесна възможност за съхранение на прясна храна, зеленчуци и плодове. Условията в чекмеджето са регулируеми, за да може храната да остане добре запазена възможно най-дълго време.

В хладилника има още поставка за яйца, както и поставка за бутилки.

Фризерът на Bosch KGV362LEA от своя страна също е разделен на 3 отделения. Изключително удобното чекмедже BigBox е подходящо за съхранение на дълбоко замразени продукти или такива в големи опаковки. Обемът на фризера е 94 литра, а капацитетът за замразяване на 24 ч. е 7 кг.

Този уред разполага и със система Low Frost. Тя позволява намаляване на количеството обарзуван лед и елиминира нуждата от често размразяване. По този начин се намалява консумацията на електрическа енергия.

Bosch KGV362LEA

Говорейки аз електрическа енергия, трябва да споменем, че хладилникът разполага с енергийна ефективност Клас А++. Той хаби до 25% по-малко електрическа енергия сравнен с продукти клас А+, които разполагат със същите функционалности и размери.

По тозин начин годишната консумация на ток достига едва 233 kWh

Нивото на шум също е значително занижено – едва 39 dB.

Този хладилник е изключително удобен, не само заради големия си обем, но и заради възможността за използване на фризер. Работата му в автономен режим достига до 23 часа и по този начин ще запази продуктите Ви свежи за най-дълъг период от време (дори без ток).

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply