неделя, май 26

Просторен и иновативен хладилник Bosch KGN86AIDR

Bosch KGN86AIDR е впечатляващ хладилник с голям обем от 631 литра, предназначен да отговори на всички вашите нужди за съхранение на храни и напитки. Този модел притежава редица иновативни функции и технологии, които гарантират оптимална производителност и удобство за вас и вашето семейство.

Хладилник Bosch KGN86AIDR, 631 л, Клас D, NoFrost, PerfectFit, LED осветление, H 186 см, Inox с покритие против отпечатъци

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дизайн и външност: Със своят съвременен дизайн и изчистени линии, Bosch KGN86AIDR допълва визията на всяка съвременна кухня. Изработен от висококачествени материали, този хладилник се предлага в стилния инокс цвят с покритие против отпечатъци, което предпазва повърхността му от следи след употреба.

Пространство и организация: С голям обем от 631 литра, Bosch KGN86AIDR предоставя достатъчно място за съхранение на големи количества храни и напитки. Разполага с регулируеми рафтове, които позволяват оптимално разпределение на продуктите и лесен достъп до тях. Допълнителните отделения за яйца, бутилки и зеленчуци улесняват организацията и съхранението на храните.

Функционалности и технологии: Bosch KGN86AIDR е оборудван с иновативната технология NoFrost, която предотвратява образуването на лед вътре в уреда и изисква минимална грижа за размразяване. Този модел разполага с PerfectFit функция, която му позволява да се интегрира перфектно в кухненския ви интериор. LED осветлението осигурява ярка и енергоспестяваща подсветка на всеки ъгъл от хладилника.

Енергийна ефективност: С класификация D за енергийна ефективност, този хладилник може да консумира повече енергия от някои от по-новите модели на пазара. Въпреки това, Bosch все пак предоставя надеждна и ефективна работа, която ви осигурява оптимални условия за съхранение на храните ви.

Удобство и функционалност: Bosch KGN86AIDR разполага с функцията VitaFresh, която предотвратява бързото разваляне на храните и ги поддържа свежи за по-дълго време. Този хладилник е идеален избор за здравословен начин на живот и е подходящ за хора, които ценят качеството на своите продукти.

Заключение: Bosch KGN86AIDR е единствен хладилник, който комбинира изключителна производителност, стилна визия и функционални възможности. Със своите иновативни функции и просторен дизайн, този хладилник предлага удобство и комфорт на всеки потребител. Независимо дали сте семейство с голям апетит или кулинарен ентусиаст, Bosch KGN86AIDR ще ви помогне да съхраните храните си свежи и вкусни дълго време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply