понеделник, юни 24

Bosch KGN49AICT – Просторен и ефективен хладилник с фризер за безпроблемно съхранение на хранителни продукти

Bosch KGN49AICT е съвременен и практичен хладилник с фризер, който предлага впечатляваща вместимост и функционалност, подходящи за всеки дом. Този модел от Bosch се отличава с изчистен дизайн в неръждаема стомана, който ще добави елегантност и стил на всяка кухня.

Обем и организация: С общ обем от 440 литра, хладилникът Bosch KGN49AICT осигурява достатъчно пространство за съхранение на големи количества хранителни продукти. Вътрешното разпределение е добре организирано с различни рафтове, отделения и кошници, които ви позволяват да подреждате и сортирате храните по ваше желание. Вграденият LED осветителен панел осигурява ярка и равномерна видимост във всеки ъгъл на хладилника.

Технологии за запазване на свежестта: KGN49AICT разполага с иновативната технология No Frost, която предотвратява образуването на лед в хладилника и фризера. Това означава, че няма нужда от редовно размразяване, а въздухът вътре се поддържа чист и свеж. Системата MultiAirFlow осигурява равномерно разпределение на студения въздух във всички отделения, което помага за запазването на свежестта и качеството на храните.

Хладилник с фризер Bosch KGN49AICT, 440 л, Клас C, NoFrost, MultiAirFlow, H 203 см, Неръждаема стомана

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергийна ефективност и удобство: С класификация C за енергийна ефективност, хладилникът Bosch KGN49AICT е икономичен и спестяващ на електроенергия. Това означава, че можете да се наслаждавате на всички функции и предимства на уреда, като същевременно намалявате разходите си за енергия. Уредът разполага с интелигентни функции като Super Cooling и Super Freezing, които позволяват бързо намаляване на температурата при ново зареждане с храни, за да се запази свежестта им.

Допълнителни функции и удобства: Bosch KGN49AICT разполага също с LED дисплей, чрез който можете лесно да контролирате и регулирате настройките на хладилника. Функцията “Holiday Mode” ви позволява да изключите определени части на уреда по време на отсъствие или ваканция, като запазвате енергия и оптимални условия за съхранение на останалите храни. Технологията VitaFresh предлага оптимални условия за съхранение на плодове и зеленчуци, като ги запазва свежи и хранителни за по-дълго време.

Заключение: Хладилникът с фризер Bosch KGN49AICT е практичен и ефективен избор за всеки дом. С множество функции за запазване на свежестта и удобства като No Frost, MultiAirFlow и LED дисплей, този модел ще отговори на високите ви очаквания за съхранение на храните. Неръждаемата стомана придава стил и изтънченост на уреда, като го прави перфектното допълнение към съвременната кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply