петък, юни 14

Bosch KGE49AICA – Интелигентен и просторен хладилник с фризер за перфектната консервация на храните

Bosch KGE49AICA е модерен и функционален хладилник с фризер, който предлага изключителни възможности за съхранение и консервация на храните във вашия дом. Със своите 422 литра обем, този модел предоставя достатъчно пространство за всички вашите продукти, докато съчетава енергийна ефективност и интелигентни функции, които гарантират оптимални условия за съхранение на храните.

Просторен и организиран интериор: Bosch KGE49AICA разполага с просторен интериор, който ви позволява да съхранявате големи количества храни и напитки. С вместимост от 422 литра, вие ще имате достатъчно място за всичко, от свежи плодове и зеленчуци до месо, млечни продукти и напитки. Допълнителните рафтове и отделения в хладилната и фризерната част ви помагат да организирате продуктите си по удобен начин и да ги намирате лесно.

Хладилник с фризер Bosch KGE49AICA, 422 л, Клас C, Low Frost, VitaFresh, H 201 см, Inox с покритие против отпечатъци

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелектуални функции за оптимална консервация: Bosch KGE49AICA е оборудван с иновативни функции, които гарантират дълготрайна свежест и оптимално съхранение на храните. Технологията Low Frost намалява образуването на лед във фризерната част, което ви освобождава от необходимостта често да размразявате уреда. Също така, функцията VitaFresh осигурява идеални условия за съхранение на плодове, зеленчуци и месо, като поддържа подходящата влажност и температура.

Енергийна ефективност и икономия на енергия: Bosch KGE49AICA притежава енергиен клас C, което го прави ефективен и икономичен в сравнение с по-стари модели. Това означава, че ще намалите разходите си за електроенергия и ще намалите неблагоприятното въздействие върху околната среда. С тази енергийна ефективност можете да бъдете сигурни, че ще получите качествено съхранение на храните с минимални разходи.

Дизайн и удобство: Bosch KGE49AICA се отличава с модерен дизайн в инокс с покритие против отпечатъци, който добавя стил и елегантност към вашия интериор. Освен това, хладилникът е снабден с удобни дръжки и функционални контролни бутони, които улесняват работата с него.

Заключение: Bosch KGE49AICA е идеалният избор, ако търсите интелигентен и просторен хладилник с фризер. Той предлага висока ефективност, удобство и оптимални условия за съхранение на храните във вашето домакинство. Съчетавайки впечатляващ дизайн със съвременни функции, този хладилник ще отговори на всичките ви нужди и изисквания. Не се колебайте да изберете Bosch KGE49AICA и се насладете на перфектното съхранение на вашите храни.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply