сряда, юли 24

Bosch KGE36ALCA – Издръжлив и енергоспестяващ хладилник със стилен дизайн

Bosch KGE36ALCA е перфектното съчетание от функционалност, ефективност и елегантен дизайн. Този модел на Bosch предлага не само голям капацитет за съхранение, но и редица интелигентни функции, които гарантират оптимално съхранение на вашите хранителни продукти. Освен това, той е енергоспестяващ и надежден, което го прави идеален избор за семейства и домакинства, които ценят качеството и удобството в своята кухня.

Простор и организация: Bosch KGE36ALCA разполага с голям капацитет за съхранение, който ви позволява да съхранявате големи количества храна и напитки. С две врати и различни отделения, хладилникът ви предоставя гъвкавостта да организирате храната си по ваше предпочитание. Разполага с рафтове, които можете да регулирате според вашите нужди, както и с чекмеджета за зеленчуци и плодове, които запазват свежестта им за по-дълго време.

Хладилник с фризер Bosch KGE36ALCA, 302 л, Клас C, Low Frost, VitaFresh, H 186 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Интелигентни функции за свежест: Bosch KGE36ALCA е снабден с иновативни технологии, които гарантират оптимално съхранение на храната. Функцията VitaFresh позволява дълготрайно съхранение на плодове и зеленчуци, като запазва тяхната свежест и хранителните им вещества. Освен това, системата MultiAirflow осигурява равномерно разпределение на студения въздух в хладилника, което предотвратява образуването на градуси и запазва свежестта на всички храни.

Енергийна ефективност и надеждност: Bosch KGE36ALCA е класифициран като A+++ за енергийна ефективност, което означава, че консумира много по-малко електроенергия в сравнение с по-старите модели. Това не само помага да намалите разходите си за енергия, но и е приятно за околната среда. Освен това, Bosch е известна марка за високо качество и надеждност, което ви дава увереност, че вашият хладилник ще работи безпроблемно в продължение на много години.

Хладилник с фризер Bosch KGE36ALCA, 302 л, Клас C, Low Frost, VitaFresh, H 186 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дизайн и функционалност: Bosch KGE36ALCA има стилен и модерен дизайн, който се вписва перфектно във всяка кухня. Съчетавайки иноксовият панел с черния фронт, хладилникът придава изискан вид и се отличава с ергономични дръжки за лесно отваряне и затваряне на вратите. Дисплеят на предния панел ви позволява лесно да контролирате и регулирате температурата на хладилника и фризера.

Заключение: Bosch KGE36ALCA е една от най-добрите опции на пазара за всички, които търсят качествен хладилник с голям капацитет, интелигентни функции и стилен дизайн. Той предоставя оптимални условия за съхранение на храната ви, запазвайки свежестта и качеството им за по-дълго време. С енергийна ефективност и надеждност, Bosch KGE36ALCA е икономичен избор, който ще ви донесе удоволствие и удобство във вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply