понеделник, юни 24

Bosch KFF96PIEP: Вашият Партньор за Запазване на Свежестта и Стила

Съвременните кухни изискват съвременни решения, които съчетават функционалност и елегантен дизайн. Хладилникът Side by Side Bosch KFF96PIEP е точно това – съвършенство във формата на технологично чудо, което не само запазва вашите храни свежи, но и допринася за уютната атмосфера на вашия дом.

Всичко на едно място: С капацитет от 573 литра, Bosch KFF96PIEP предоставя обширно пространство за съхранение на храни и напитки. Мултифункционалният дизайн MultiDoor осигурява лесен достъп и организация на продуктите ви.

Хладилник Side by side Bosch KFF96PIEP, MultiDoor, 573 л, Клас E, NoFrost, HomeConnect, AirFresh Filter, VitaFresh, 183 см, Инокс против отпечатъци

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Професионално Запазване на Свежестта: Системата NoFrost предотвратява образуването на лед и кондензация, поддържайки оптимални условия за съхранение на храните. VitaFresh технологията осигурява подходяща влажност и температура, запазвайки хранителните стойности и вкуса на плодовете и зеленчуците.

Свързаност и Удобство: HomeConnect ви позволява да контролирате и настройвате настройките на хладилника дори от разстояние чрез смартфон или таблет. Това ви дава гъвкавост и удобство в управлението на вашите продукти.

Чист Въздух и Профилактика: AirFresh Filter пречиства въздуха в хладилника, премахвайки неприятните миризми и предпазвайки храните от замърсявания.

Елегантен Инокс Дизайн: Със своята иноксова визия с покритие против отпечатъци, Bosch KFF96PIEP добавя лукс и класа към вашата кухня.

Енергийно Ефективен и Отговорен: Със своята класификация Е за енергийна ефективност, този хладилник е икономичен в употребата си и в същото време отговорен към околната среда.

Всеизвестността на марката Bosch е гаранция за качество и иновации. Хладилникът Side by Side Bosch KFF96PIEP ви предоставя не само съхранение, но и стил, оформяйки вашата кухня в идеално съчетание на функционалност и елегантност.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply