вторник, юни 18

Фурна за вграждане с 3D циркулация – Bosch HBF154YS0

Bosch HBF154YS0 е фурна за вграждане, чрез която и най-незапознатите с кулинарията домакини, ще постигнат чудесни резултати.

Защо това е така? На първо място Bosch HBF154YS0 разполага с огромен капацитет, който побира значително количество храна. Със своя капацитет от 66 литра, разделен на 3 нива, може да постигнете невероятно резултати.

Но не капацитетът е най-важното. 3D циркулацията на въздуха позволява достатъчно нагряване във всички краища на фурната. Въздухът в нея циркулира по начин, разпределящ оптимално горещината. По този начин продуктите се приготвят перфектно, едновременно и достатъчно бързо.

Bosch HBF154YS0

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Задната част на Bosch HBF154YS0 е изградена специално покритие от микрофини керамични сфери редуциращи замърсяванията. Системата EcoClean Direct спомага за по-лесното почистване, увеличаване на жизнения цикъл на уреда и най-важното персти енергия и време. Системата автоматично абсорбира мазнините, без да се налага допълнително чистене. Гранит емайл покрива стените на печката, което ги прави лесни за почистване, тъй като стените са изградениот гладка повърхност.

Електронният програматор на фурната е лесен за употреба. Чрез него лесно достъпвате до различните функции за приготвяне на пица, грил или готвене на ниска температура. Затоплянето на фурната е двустранно – отгоре и отдолу, като пожелание на потребителя, единият нагревател може да бъде изключван.

Вратата е изградена от топлоизолиращо стъкло, което предотвартява нежелани изгарания, дори и при най-висока температура. Bosch HBF154YS0 разполага и със система за заключване на деца, така че спокойно може да не се притеснявате за децата си.

Bosch HBF154YS0

Общият брой програми, с които фурната разполага са цели 7. Въпреки това Bosch HBF154YS0 е изключително енерго щадяща. Със своята мощност от 3000 W, фурната спада в енергиен клас А+++. Машината идва бонус с универсална такава и грил към нея.

Размерите са 59.5 см х 59.4 см х 54.8 см, а дължината на кабела е 100 см. Подходяща е за всяка кухня, изглежда добре, а дисплеят с двата контролера, завършват външния й вид.

Bosch HBF154YS0 е фурна, която има всички най-необходими функционалности. Достатъчно голяма е, пространството в нея е разпределено чудесно, предоставя възможност за готвене на няколко ястия едновремено. Пести време, пари и е на достъпна цена!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply