сряда, февруари 21

Bosch HBA534EB0 – Мощна и интелигентна фурна за вграждане

Bosch HBA534EB0 е висококачествена фурна за вграждане, която предлага невероятна функционалност и ефективност за перфектни готварски резултати. Този модел е електрическа и мултифункционална, което ви позволява да използвате различни настройки за разнообразни готварски изисквания.

Еко почистване с EcoClean Direct: Bosch HBA534EB0 е оборудвана със самопочистваща система EcoClean Direct, която прави почистването на фурната изключително лесно. Специалното покритие на вътрешната страна на фурната абсорбира и разлага маслени капки и замърсявания по време на готвене, което намалява необходимостта от ръчно почистване. Просто задръжте бутона за почистване и фурната ще се почисти сама.

Обем и функционалности: С впечатляващ обем от 71 литра, Bosch HBA534EB0 предлага достатъчно пространство за приготвяне на големи ястия и печене на повече храни едновременно. Моделът разполага с разнообразие от функции, включително 4D Hotair, която гарантира равномерно разпределение на топлината във всички части на фурната, осигурявайки перфектно приготвени ястия.

Фурна за вграждане Bosch HBA534EB0, Електрическа, Мултифункционална, Самопочистваща система EcoClean Direct, 71 л, Клас A, Cleaning Assistance, 4D Hotair, Grill, Черно стъкло

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Cleaning Assistance – Помощ при почистване: С Cleaning Assistance функцията на Bosch HBA534EB0, можете да се наслаждавате на по-лесното почистване след готвене. Фурната ще ви напомни да я почистите след всяко използване, като предлага предложения за подходящите програми за почистване в зависимост от степента на замърсяване.

Грил за перфектно запечени ястия: С вградения грил на HBA534EB0 можете да приготвяте храната си с перфектно запечени горни слоеве. Грилът е идеален за приготвяне на мезета, печени зеленчуци, картофи гратин и други ястия, които изискват златиста и хрупкава горна кора.

Дизайн и удобство: Фурната Bosch HBA534EB0 е създадена с елегантен и модерен дизайн в черно стъкло, който придава стил и класа на всяка кухня. Този модел е също така оборудван с часовник и таймер, които ви позволяват да контролирате готварските процеси и да задавате точни времена за приготвяне на храната.

Заключение: Bosch HBA534EB0 е висококачествена фурна за вграждане, която предлага множество функции и удобства за готвене. Със своите интелигентни системи за самопочистване, мултифункционални възможности и ефективност, този модел отговаря на изискванията на модерната кухня. Безспорно, Bosch HBA534EB0 е отличен избор за тези, които търсят надеждна и удобна фурна с изискан дизайн и висока функционалност.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply