понеделник, юни 24

Блестящата хладина и ефективността на Фризера Bosch GSN36BIEP

Вашата кухня заслужава перфектно съчетание от функционалност, стил и качество. Фризерът Bosch GSN36BIEP е идеалният избор за вас, който предлага превъзходни функции и изискан дизайн. С неговата вместимост от 242 литра и внимателно разпределени чекмеджета, този фризер ви осигурява простор и удобство за съхранение на вашите храни.

Една от ключовите характеристики на Bosch GSN36BIEP е технологията NoFrost, която премахва необходимостта от ръчно размразяване. Този фризер поддържа постоянна циркулация на въздуха във вътрешността, което предотвратява образуването на лед и конденз. Вашите храни ще се съхраняват свежи и без изменение на текстурата им, а вие ще спестите време и усилия за поддръжката на фризера.

Фризер Bosch GSN36BIEP, 242 л, 4 чекмеджета, Клас E, NoFrost, FreshSense, SuperFreezing, H 186 см, Inox с покритие против отпечатъци

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Системата FreshSense на Bosch GSN36BIEP контролира и регулира постоянно температурата вътре във фризера. Това гарантира, че храните винаги са съхранени при оптималните условия, без промени в качеството или свежестта им. Независимо дали става въпрос за свежи плодове и зеленчуци, месо или замразени продукти, Bosch GSN36BIEP ще ги поддържа на подходящата температура за по-дълго време.

Функцията SuperFreezing на този фризер ви позволява да замразите по-големи количества храни бързо и ефективно. При включването й, фризерът работи с максимална мощност, което позволява бързо намаляване на температурата във вътрешността. Това помага да се запазят свежестта и витамините на замразените храни и гарантира по-дълго съхранение.

Дизайнът на Bosch GSN36BIEP съчетава елегантност и практичност. Външниятотдел на фризера е изработен от неръждаема стомана с покритие против отпечатъци, което го предпазва от следи и мазнина. Това осигурява блестящ и безупречен външен вид на фризера дори след многократна употреба. Реверсивните врати позволяват лесно приспособяване на отварянето на фризера спрямо вашите предпочитания и конфигурацията на кухнята.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Организацията на вътрешността на Bosch GSN36BIEP е много удобна и функционална. Фризерът разполага с 4 чекмеджета, които ви позволяват да организирате храните по категории или приоритети. Това улеснява намирането на нужните продукти и предотвратява загуба на време при търсенето им.

Рафтовете на вратата на фризера са допълнително предимство, което ви позволява да съхранявате по-малки предмети като бутилки, сосове и подправки. Това осигурява удобен достъп до често използвани продукти и максимизира използваемия обем на фризера.

С височина от 186,5 см, Bosch GSN36BIEP е подходящ размер за средно големи и големи кухни. Той предлага достатъчно капацитет за съхранение на големи количества храни, без да заема много пространство във вашата кухня.

В заключение, фризерът Bosch GSN36BIEP е стилен, функционален и надежден избор за вашия дом. Съчетавайки вместимост, умни функции като NoFrost и FreshSense, функцията SuperFreezing и елегантен дизайн с покритие против отпечатъци, той ще впечатли не само с външния си вид, но и със своята ефективност в съхраняването на храните. Без значение дали сте малка или голяма семейство, Bosch GSN36BIEP ще ви помогне да запазите храните си свежи и вкусни за по-дълго време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply