четвъртък, юни 13

Bosch BWD421PRO – прахосмукачка за мокро и сухо почистване

Bosch BWD421PRO е прахосмукачка, която изпира килими, засмуква течности и почиства всички подови настилки.

Както добре знаете, почистването на различни видове повърхности, от различни видове замърсявания изисква прилагането на различни техники. От парцал, през метла до прахосмукачка. С Bosch BWD421PRO това не е необходимо.

Прахосмукачката включва в себе си различни видове приставки и аксесоари, съумяващи да извършат всички горепосочени действия. AquaWash & Clean се справя еднакво добре с прането на килими и тапицерии, както и с почистването на течности и обикновени замърсявания.

Bosch BWD421PRO

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Комплектът пристига с Turbo четка предназначена за килими и платнени покрития. Тя всмуква в дълбочина и премахва космите и мръсотията от килимите Ви. Благодарение на вградена въртяща четка, сплесканият мъх се надига и така почистването става по-лесно.

Твърдите повърхности като ламинат, теракот, паркет се почистват с друг вид четка. Тя е изградена от естествен косъм и нежно събира мръсотията, без да надрасква повърхностите.

Bosch BWD421PRO разполага с 5 литров резервоар, който съхранява мръсотията до приключване на работа. При по-дълъг период на уптореба, може да смените резервоара лесно и за броени секунди, водата в него може да бъде отново чиста.

Освен всичко останало Bosch BWD421PRO разполага и с филтър за пречистване на въздуха. HERA филтрира финните прахови частици и по този начин струята въдух, излизащ от прахосмукачката е винаги чист.

Bosch BWD421PRO

Мощността на тази прахосмукачка е цели 2100 W, а работният й обхват е 12 метра. По този начин може да почистите всички стаи на жилището си, без да се налага досадното местене от стая в стая.

Bosch BWD421PRO е една прекрасна прахосмукачка, която ще замести голям набор от уреди за почистване. Със своята възможност за изпиране и почистване на всякакви повърхности, ще може да поддържате своя дом винаги изрядно чист. Прахосмукачката е изключително полезна за семейства с малко дете, куче или друг домашен любимец, поради малките си килогирами и бързата изпираща функция. Препоръчваме!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply