сряда, април 24

Пералня Slim Beko WUE8746N – фина отвън – твърда и безкомпромисна отвътре

Пералня Slim Beko WUE8746N, клас А+++, е уред в елегантен бял цвят, с няколко контрастиращи черни елемента по дизайна, като черен илюминатор, черен селекторен (въртящ) се бутон и черен и стилен дигитален панел, които ще акцентиран модерността и лукса във Вашия дом. Въпреки фините си и тънки форми, във вътрешността си Beko WUE8746N е изградена от здрава и неръждаема стомана. Стилна и нежна, но само на пръв поглед.

Beko WUE8746N

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Пералнята е със стандартно монтиране и стандартно предно зареждане, което ще Ви предостави широк избор в мястото за позициониране на уреда сред Вашия интериор, като не е нужно да се съобразявате относно пространството над пералнята и това то да бъде свободно. Можете да разположите шкаф над уреда, в който да държите Вашите принадлежности нужни за прането.

А, щом се стигна до въпроса за прането, то Beko WUE8746N може да се похвали с гоолям капацитет на зареждане от цели 8 кг, които са предостатъчни да поемат нуждите на всяко четиричленно семейство и дори повече.

Годишната енергийна консумация на пералнята ще Ви впечатли, защото употребява едва 156 kWh, което е доста под стандартните норми. Ще останете удивени и от тихия режим на пералнята по време на работа, който се изявява едва в 58 dB по време на пране и в 72 dB по време на центрофугиране. Скоростта и на въртене е 1400 rpm.

Пералнята има функциите: Допълнително изплакване; Предпране; Функция против измачкване на дрехите; Drum Clean (самопочистване на вътрешността на барабана); Пране с пара и функция за Добавяне на дрехи по време на действаща програма. Непременно ще усетите куп улеснения във Вашите домакински задължения относно прането на дрехите на Вашето семейство, защото именно това е целта на всяка от тези иновативни и модерни функции. Сред настройките на Beko WUE8746N ще намерите и функцията за Защита от деца, за да може любопитните малчугани да не пречат на прането, дори когато са близо до пералнята. Ще намерите и една от най-съвременно разработените технологии, а именно Waterproof system, която ще защитава върло дома Ви от наводнения и повреди.

Beko WUE8746N

Пералнята притежава 15 програми за всеки от различните случаи от ежедневието, сред които Деликатни; Вълна; Памук; Xpress Super Short; Изплакване; Центрофуга + Източване; Синтетична програма; Синтетик;а Бельо; Пара; Gentlecare 20°C™; Еко памук; Down Wear; Outdoor/Sports; Dark Care/Jeans и Shirts (ризи). Която и програма да изберете гарантирано, като резултат ще получите перфектно дезинфекцирани, почистени, меки и ухаещи приятно дрехи. В допълнение на това дори ще можете да спестите и от Вашите сметки за вода и електричество, като посочите на Beko WUE8746N, че искате да използвате нейната специално проектирана ЕСО програма за икономия. Програмата е с продължителност 3 часа и 13 минути.

Това е една страхотна пералня подходяща за всяко едно домакинство

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply