неделя, декември 3

Пералня Beko WUE8736XST – с възможност да добавяте забравени дрехи при вече включена програма

Пералнята Beko WUE8736XST е със скорост на въртене 1400rpm, което означава, че от дрехите се извлича повече вода и времето за сушене се намалява. Пералнята притежава класическа бяла визия, стандартно монтиране и предно зареждане. Люкът се отваря от дясно на ляво, като вътрешният барабан може да побере до 8кг товар. Тази възможност е изключително полезна за големи семейства с по няколко деца, както и за хора, които нямат достатъчно свободно време и предпочитат да изпират седмичното си пране наведнъж.

Beko WUE8736XST

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Нивата на шум при пране са 55db, а при центрофугиране 73db. Това нарежда Beko WUE8736XST на челно място в списъка с тихи перални, несъздаващи силен шум и не пречещи на собствениците си, когато са включени.

В предната си част Beko WUE8736XST разполага с хибриден контрол на управление, съчетание между механичен и дигитален контролен панел. Чрез въртящия се селектор ще можете да избирате из между 15 различни програми за изпиране, някои от които са: памук, синтетика, памук ЕКО, вълна/ръчно пране и програма за тъмни дрехи. Времетраенето на най- бързата програма е само 28 минути, а ЕКО програмата е с продължителност 218 минути.

Освен тих, практичен и с голям капацитет, този уред ще Ви впечатли и с високия си енергиен клас и икономични режими на работа, спестяващи както електричество, така и вода. Уредът е от енергиен клас А+++, с годишна енергийна консумация от 175 kWh и среден разход на вода за година от 10 559литра. Съгласно най-новите европейски разпоредби за енергийна ефективност, уредът се класифицира в Class C, а ефективността при центрофугиране е Class B. Изчислената консумация на енергия при 100 измивания е 62 kWh.

Във вътрешността на Beko WUE8736XST се намира мощен инверторен мотор, който е по-икономичен и по-надежден спрямо стандартните мотори. Тази инверторна технология Ви гарантира дълъг и безпроблемен експлоатационен срок, както и по-безшумна работа, спрямо конвенционалните перални, защото за задвижването си моторът не използва стандартни четки, а вместо това мощни магнити. Тези магнити осъществяват по-малко триене по барабана и съответно по-малко шум и значително по-бавно износване.

Beko WUE8736XST

Друго предимство на модела е функцията Заключване за деца, с която ще бъдете спокойни, че зададената от Вас програма за изпиране на дрехи ще работи без прекъсвания и смущения. Възможност за добавяне на дрехи по време на пране също е част от удобствата, които Beko WUE8736XST осигурява. Ако сте от хората, на които често се случва да забравят по някоя дреха или все изпускате по някое чорапче по пътя към пералнята, то непременно ще усетите удобството от това да можете да добавяте или махате дрехи от барабана, дори след като цикълът му на изпиране е започнал. А, случвало ли Ви се, след като стартирате пералнята да забележите през илюминатора парченце играчка от Вашето дете, забравени банкноти или друга любима вещ, останала в някой от джобовете на панталоните Ви? Е, с Beko WUE8736XST ще можете спокойно да спрете започналия цикъл на пране, по всяко време в което пожелаете, за да извадите този случайно попаднал предмет, без да повредите по някакъв начин уреда или неговите функционалности.

Размери: дълбочина – 55см, широчина – 60см и височина – 84см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply