четвъртък, юни 13

Beko WUE8736XCM – Иновативна Пералня с Висока Ефективност и Пълен Контрол

Beko WUE8736XCM е пералня, която съчетава в себе си иновативни технологии и висока ефективност, за да ви осигури перфектни резултати при пране. С капацитет за пране от 8 кг и обороти до 1400 в минута, тази пералня е идеална за средни и големи семейства, които търсят качество и надеждност в ежедневното пране.

Технология SteamCure™: Beko WUE8736XCM разполага с иновативната технология SteamCure™, която използва пара, за да осигури по-добро проникване и по-ефективно отстраняване на замърсяванията от дрехите. Парата помага за разглаждане на нежните влакна на тъканите и премахване на неприятните миризми, като резултатът е по-чисти, свежи и безпетелни дрехи.

Пералня Beko WUE8736XCM, 8 кг, 1400 об/мин, Клас C, SteamCure, HomeWhiz, Мотор ProSmart Inverter, Bluetooth, Антрацит

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Технология ProSmart™ Inverter Motor: С Beko WUE8736XCM можете да се наслаждавате на тиха и енергоефективна работа благодарение на вграденият ProSmart™ Inverter Motor. Този мотор е разработен да работи по-тихо, с по-малко вибрации и по-малко консумация на енергия, като в същото време осигурява отлична производителност и дълъг живот на уреда.

Технология AutoDosing: Beko WUE8736XCM е оборудвана със система AutoDosing, която автоматично дозира точното количество препарат за всяко пране. Това гарантира оптимални резултати при почистване и предотвратява излишно използване на препарати, което води до икономия на време, пари и ресурси.

Програми и Опции за Индивидуално Проектиране:  WUE8736XCM предлага разнообразие от предварително настроени програми за всички видове тъкани и замърсявания. От деликатни материи до специални програми за спортни облекла и алергени, можете да изберете точната програма за вашите нужди. Освен това, имате възможността за индивидуално проектиране на програми, като промените параметрите за време, температура и обороти според вашите предпочитания.

Пералня Beko WUE8736XCM, 8 кг, 1400 об/мин, Клас C, SteamCure, HomeWhiz, Мотор ProSmart Inverter, Bluetooth, Антрацит

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Удобство при Използване: Beko WUE8736XCM е създадена да ви осигури максимално удобство при ежедневното пране. Голямата предна врата позволява лесно зареждане и изваждане на дрехите, а LED дисплеят и удобните контроли правят навигацията проста и интуитивна.

Заключение: Beko WUE8736XCM е пералня, която предлага висока ефективност, иновативни функции и пълен контрол върху процеса на пране. С технологиите SteamCure™, ProSmart™ Inverter Motor и AutoDosing, тя осигурява безупречни резултати при почистване на дрехи, запазвайки тяхната свежест и качество. С голям капацитет за пране и възможност за индивидуално проектиране на програми, Beko WUE8736XCM е идеалното решение за семействата, които търсят пералня с високи стандарти на функционалност, удобство и ефективност.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply