сряда, април 24

Beko WUE8736CST – Интелигентна Пералня със Стилно Излъчване

Beko WUE8736CST е пералня, която съчетава интелигентни функции с елегантен дизайн, предоставяйки не само перфектно пране, но и стилно излъчване във вашата пране. С капацитет за пране от 8 кг и обороти до 1400 в минута, тази пералня се отличава със своята ефективност и удобство.

Технология ProSmart Inverter: Beko WUE8736CST разполага с иновативната технология ProSmart Inverter, която осигурява по-ефективно и тихо функциониране на мотора. Тази технология регулира оборотите в зависимост от нуждите на прането, което не само намалява енергийната консумация, но и продължава живота на пералнята.

Пералня Beko WUE8736CST, 8 кг, 1400 об/мин, Клас C, ProSmart инверторен мотор, HomeWhiz, Remote Control, SteamCure, AddXtra, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

SteamCure функция: Една от ключовите функции на Beko WUE8736CST е SteamCure, която използва пара, за да подобри почистването на дрехите. Парата помага да се отстранят бактерии и алергени, като същевременно глади дрехите и ги освежава. Резултатът е по-чисти и свежи дрехи с по-малко усилия.

Технология HomeWhiz: Beko WUE8736CST е оборудвана с технологията HomeWhiz, която ви позволява да контролирате пералнята от разстояние. Чрез мобилното приложение можете да стартирате или спрете програми, да получавате известия за завършване на прането и да управлявате различни настройки, като например времето за започване на цикъла.

Програми и функции за персонализирано пране: WUE8736CST предлага разнообразие от програми и функции, които ви позволяват да персонализирате прането според вашия стил на живот. Например, функцията Quick Wash осигурява бързо пране за спешни случаи, докато програмата Eco Wash е идеална за икономично пране с по-нисък разход на енергия и вода.

Пералня Beko WUE8736CST, 8 кг, 1400 об/мин, Клас C, ProSmart инверторен мотор, HomeWhiz, Remote Control, SteamCure, AddXtra, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дизайн и удобство: Beko WUE8736CST предлага не само функционалност, но и стилен външен вид. Със своята семпла и модерна визия, пералнята се вписва хармонично във всяко пространство. Освен това, разполага с голям LED дисплей, който показва текущите настройки и времето за завършване на цикъла.

Заключение: Beko WUE8736CST е пералня, която комбинира интелигентни функции с елегантен дизайн. Със своята висока производителност, разнообразие от програми и удобство, тя ще удовлетвори всички вашите нужди при пране. Без значение дали сте в спешна ситуация и имате нужда от бързо пране или търсите екологосъобразни опции, Beko WUE8736CST ще ви предложи перфектното решение за всеки тип дрехи и ситуации.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply