четвъртък, юли 25

Beko WUE7726XWST – Иновативна Пералня за Ефективно Пране със Страхотни Резултати

Beko WUE7726XWST е пералня, която се отличава със своите иновативни функции и висока ефективност при прането. С капацитет за пране от 7 кг и обороти от 1400 в минута, тази пералня е създадена да отговори на вашите нужди за чисти и свежи дрехи. Без значение дали става въпрос за ежедневното пране или по-големи бельо, Beko WUE7726XWST ще ви предложи надеждност и качествени резултати във всяка пране.

Прецизни Програми за Всякакви Тъкани: Beko WUE7726XWST разполага с разнообразие от прецизно настроени програми, които се грижат за различните видове тъкани. Независимо дали прането ви включва памучни дрехи, синтетика, вълна или деликатни материи, тази пералня има подходящата програма за всяка от тях. Това ви дава увереност, че вашите дрехи ще бъдат перфектно почистени и запазени.

Пералня Beko WUE7726XWST, 7 кг, 1400 об/мин, Клас B, ProSmart Inverter Motor, HomeWhiz Bluetooth, SteamCure, Remote Control, AddXtra, Aquawave, Silent Tech, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Технология ProSmart™ Inverter Motor: Една от ключовите характеристики на Beko WUE7726XWST е иновативният мотор ProSmart™ Inverter. Този напреден мотор осигурява по-тиха работа, по-ниска консумация на енергия и по-дълъг живот на пералнята. С по-малко трептене и вибрации, тази пералня е стабилна и ефективна дори при високи обороти.

Технология AquaWave®: Beko WUE7726XWST разполага с технологията AquaWave®, която осигурява нежно и ефективно пране на вашите дрехи. С помощта на специално разработена каскадна структура на барабана, водата се разнася равномерно и деликатно прониква във всяка дреха. Това предпазва тъканите от износване и ги запазва свежи и красиви за дълго време.

Функция SteamCure™: Интегрираната функция SteamCure™ на Beko WUE7726XWST е идеална за по-дълбоко почистване и премахване на бактерии и алергени от дрехите ви. С помощта на парата, тази пералня предлага по-ефективно пране и постига висока хигиена, особено за хора с чувствителна кожа или алергии.

Пералня Beko WUE7726XWST, 7 кг, 1400 об/мин, Клас B, ProSmart Inverter Motor, HomeWhiz Bluetooth, SteamCure, Remote Control, AddXtra, Aquawave, Silent Tech, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни Опции и Удобство при Използване:  WUE7726XWST е оборудвана с различни интелигентни опции, които ви дават повече контрол и удобство при прането. Можете да изберете опцията за отложен старт, за да зададете времето, което ви удобства за стартиране на програмата. Така можете да се възползвате от нощните тарифи за електроенергия или да организирате прането според вашия график. Освен това, лесната навигация и ясните бутони на управлението правят избора на програма и настройките лесни и интуитивни.

Заключение: Beko WUE7726XWST е пералня, която съчетава иновативни технологии, висока ефективност и удобство при използване. С капацитет за пране от 7 кг и обороти от 1400 в минута, тя е идеалният избор за семейства и домакинства, които търсят пералня с високо качество на прането и разнообразие от програми. Благодарение на своите интелигентни функции и технологии, Beko WUE7726XWST ще ви осигури чисти, свежи и дълготрайни дрехи всеки път.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply