сряда, февруари 21

Bluetooth пералня от Beko WUE7636XSS с деликатна грижа за дрехите

Електроуредите на BEKО се наложиха като една от най-разпознаваемите марки на пазара. Пералня Beko WUE7636XSS не прави изключение от това правило.

Beko WUE7636XSS е проектирана да пести енергия и вода, като същевременно се грижи за прането Ви. Технологията SteamCure използва силата на създадената в пералнята пара, за да намали гънките. Чрез разпръскване на парата от барабана, дрехите излизат добре изпънати и готови за прибиране.

Изключително полезна е и функцията за добавяне на дрехи по време на пране. На всеки се е случвало да забрави по някой чорап или част от дреха, а вече пералнята да е настроена за работа. Иновативната техология на Beko, позволява да добавяте дрехи, без това да нарушава режима на работа.

Пералнята е подходяща за домакинства от всички възрастови групи. Със своите програми за пране на ризи, памук, якета и други, може да перете всякакъв вид дрехи. В комплект с антиалергенната програма, няма да се притеснявате да перете дрехите дори на най-малките.

Технологията AquaWave е предназначена за деликатно и ефикасно изпиране на ризи по-нежни тъкани. Перките, заедно със специалния барабан генерират вълнообразни движения, което върти прането за по-добро изпиране и изсушаване.

Beko WUE7636XSS

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Инверторният мотор предлага енергийна ефективност A+++, като намалява консумацията на енергия с до 70%. Въпреки това пералнята остава изключително тиха и може да бъде пускана дори вечер, без това да нарушава съня ви. При нормален режим на работа пералнята генерира 57 dB, а в режим на центруфугиране едва 74 dB.

Програмата за бързо изпиране Fast+, Ви предоставя още повече възможности за пране. С нея скоростта на барабана може да бъде увеличен, температурата да бъде оптимизирана, а това да съкрати времето за изпиране с до 55%.

Пералнята разполага и с Remote Control, което позволява да свържете пералнята с мобилното Ви устройство. Системата е лесна за употреба, а елегантният дисплей в предната част на пералнята, ще може да следите вашите настройки.

Beko WUE7636XSS

Размерите на пералнята и вида на монтиране са стандартни: 49х60х84 см. Средният годишен разход на вода е около 10 000 литра, при редовна употреба. За ваше спокойствие, Beko WUE7636XSS разполага и със заключващ механизъм за деца. Капацитетът на едно зареждане е до 7 kg., а вратата на пералнята е направена от закалено, топлоизолиращо стълко.

Beko WUE7636XSS е една чудесна пералня, разполагаща с всички иновативни технологии за по-качествено пране. Без съмнение това е една изключително добра пералня, която ще ви спести време и средства.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply