вторник, ноември 28

Пералня Slim Beko WUE7636X0A – с много функции, но на изгодна цена

Ако отдавна търсите ниско бюджетен продукт, който обаче да предлага много и различни функции и технологии, то пералня Slim Beko WUE7636X0A е точно това!

Уредът е подходящ да побере седмичното пране на 3-4 членно семейство, защото притежава достатъчно голям капацитет на барабана за зареждане – от 7кг. Благодарение на неговата големина, ще можете да поберете солидно количество дрехи, дори няколко комплекта спално бельо и съответно – ще включвате уреда доста по-рядко. Ще печелите повече свободно време, което иначе е кът в днешното забързано и динамично ежедневие.

Beko WUE7636X0A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен време, чрез специалния си Slim дизайн, уредът спестява и пространство. Размерите му са както следва: дълбочина 49см, широчина 60см и височина 84см. Beko WUE7636X0A е значително по-малка в сравнение с останалите стандартни перални, но с дълбок барабан – идеалното съотношение за всяко средно голямо семейство, за което е нужно възможно най-много свободно пространство.

Наред със спестяването на време и спестяването на пространство, идва ред и на най-изключителната възможност на пералня Slim Beko WUE7636X0A и това е нейният икономичен разход на енергия. Енергиен клас A+++ от гамата от A+++ до D със среден разход на вода/годишно – 10339 l и среден разход на енергийна консумация/годишно – 173 kW/h. Пералнята разполага със специална Система за автоматично регулиране на водата, за да пести този ценен ресурс и да употребява от него точно толкова, колкото е необходимо.

Нека разгледаме част от многото технологии, които този уред притежава, наред с допълнителното изплакване на дрехите след края на изпирането и предпрането на силно замърсените дрехи;

  • SteamCure – технологията използва пара за омекотяване на упоритите и дори изсъхнали петна. Парата се освобождава от дъното на барабана, точно преди започване на избрания цикъл на пране. Парата третира предварително петната и замърсяванията, с което прави отстраняването им много по-лесно и сигурно.
  • Remote Control – можете да управлявате пералнята с отдалече достъп, през Вашето Smart устройство (телефон или таблет). Можете да включите или изключите пералнята, както и да проследявате режима й на работа, дори когато не сте у дома;
  • AntiCrease – тази специална функция поддържа дрехите да не се намачкат, до 120 минути, дори когато капакът е затворен. Това Ви дава допълнителни 120 минути, преди да извадите дрехите, без да се притеснявате, че след това ще бъдат намачкани и неугледни. Програмата постига ефекта си, чрез регулярно преобръщане на дрехите, в неотоплен въздух;
  • Silent Tech – ще се наслаждавате на чисто и освежено пране, с възможността за среднощно изпиране, защото Silent Tech кара мотора да работи с ниски шумови нива;
  • Aquawave – барабанът и стъклото на капака са изкосени в иновативна форма, която прави прехвърлянето на дрехите по-плавно, но и по-динамично, а смесването им много по-ефективно, чрез ефекта на допълнително притискане.

И всичко това, благодарение на инверторния мотор и вградения Durable heater (нагревател). С тях и гореизброените функции и технологии ще получавате винаги искрящо чисто и блестящо пране! Инверторният двигател е усъвършенстван чрез технологията ProSmart, която го прави умен и когнитивен. Той преценя съвсем сам, кога е нужно да намали оборотите си, с което прави икономия както на електроенергия, така и предпазва частите и компонентите си от износване от непрекъснато и ненужно въртене.

На дисплея на пералнята ще можете да следите оставащото време за изпиране, както и да проследявате специалните програми. Така лесно ще управлявате и организирате времето си, защото ще знаете колко можете да се забавите и колко остава да изчакате, докато дрехите Ви бъдат готови. С функцията Addxtra (допълване) ще си спестите неприятните моменти, в които се сещате, че сте забравили да добавите някоя дреха. С тази функция е нужно само да натиснете PAUSE, да добавите забравеното и отново да стартирате продължението на програмата, от там, докъдето е стигнала, без това да навреди на нейния цикъл.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply