сряда, декември 6

Beko WUE7612XST – Интелигентна Пералня с Напредничави Технологии за Безупречно Преживяване

Beko WUE7612XST е пералня, която се отличава с интелигентни функции и напреднали технологии, предназначени да ви осигурят безупречно пране и удобство при използване. Тази пералня с капацитет за пране от 7 кг е идеална за малки до средно големи семейства, които търсят надеждност и качество в ежедневното пране. Оборотите от 1200 в минута осигуряват ефективно изплакване и постигане на отлични резултати във всяко пране.

Технология AquaWave®: Beko WUE7612XST разполага с иновативната технология AquaWave®, която предлага по-деликатно и ефективно пране на вашите дрехи. Барабанът на пералнята има специално проектирана форма, която създава вълнообразно движение на водата, осигурявайки равномерно разпределение на препарата и по-добро проникване в тъканите. Това води до по-чисти и свежи дрехи със запазен цвят и форма.

Пералня Slim Beko WUE7612XST, 7 кг, 1200 об/мин, Клас D, SteamCure, Drum Clean SteamCure, Мотор ProSmart Inverter, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Технология ProSmart™ Inverter Motor: С Beko WUE7612XST можете да се наслаждавате на по-тиха и ефективна работа, благодарение на технологията ProSmart™ Inverter Motor. Този мотор е изключително надежден и осигурява по-малко вибрации и шум при работа. Освен това, той е изключително енергоефективен, което спомага за намаляване на разходите за електроенергия и въглеродни емисии.

Програми за Всички Видове Тъкани: Beko WUE7612XST предлага широка гама от програми, специално създадени за различни видове тъкани. Независимо дали става въпрос за памучни дрехи, синтетика, деликатни материи или специални грижи за бебешки дрешки, тази пералня има подходяща програма за всеки случай. Можете да бъдете уверени, че дрехите ви ще бъдат перфектно почистени и запазени.

Пералня Slim Beko WUE7612XST, 7 кг, 1200 об/мин, Клас D, SteamCure, Drum Clean SteamCure, Мотор ProSmart Inverter, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Опции за Индивидуално Проектиране на Програми: С Beko WUE7612XST имате възможността да проектирате собствени програми, които отговарят на вашите специфични изисквания за пране. Можете да променяте параметрите за време, температура и обороти, за да получите желаните резултати. Това ви дава пълен контрол върху процеса на пране и гарантира оптимални условия за различни видове дрехи.

Заключение: Beko WUE7612XST е пералня, която комбинира интелигентни функции, напреднали технологии и удобство при използване, за да ви осигури невероятно преживяване при пране. С нейните разнообразни програми и висока ефективност, тя е перфектният избор за семейства и домакинства, които ценят качествено и надеждно пране на всеки път. Безупречният дизайн и интелигентните функции правят Beko WUE7612XST идеална за модерния начин на живот.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply