четвъртък, юни 13

Пералня Slim Beko WUE7512XWW – използва пара за омекотяване на упорити и дори засъхнали петна

Нека се запознаем с една много интересна пералня. Това е Beko WUE7512XWW и носи много предимства за своите потребители и то на много ниска цена. Това ни кара да го препоръчваме като отличен уред, подходящ за всеки модерен и интелигентен дом. Beko WUE7512XWW е перална машина, която не само се предлага на ниска цена, но и с практичен изтънен (Slim) дизайн. С подходящи размери и лесно съчетаем цвят. Това е модерен продукт, който намира своето място в домовете на тези, които искат идеално дезинфекцирано пране.

Beko WUE7512XWW

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Капацитетът на пране е 7кг, което прави продукта Beko WUE7512XWW идеален за една семейна двойка или семейство с едно дете. Освен това скоростта на въртене е оптимална и включва не по-малко от 1000 оборота. Към всичко това се добавя класът на енергийна ефективност А+++, който прави модела един от най-икономичните на пазара. Нивото на шум по време на пране е 62 dB. Нивото на шум по време на центрофугиране е 72 dB.

Beko WUE7512XWW използва технологията DrumClean SteamCure, базирана на пара. Тя има особена роля при премахването на петна, поради факта, че парата успява да проникне дълбоко във всяка тъкан, но без да я уврежда. Самопочистващият цикъл от своя страна Ви гарантира перфектна чистота. Beko WUE7512XWW идва с технологията AquaFusion.Това се оказва важен партньор за тези, които се нуждаят от добра пералня, но искат тя да бъде икономична във всички аспекти. По този начин потребителите на продукта могат да бъдат спокойни от гледна точка на разхода на перилен препарат. Съвременните технологии, с които разполага продуктът, поддържат качеството на изпиране с намален разход на перилен препарат.

Beko WUE7512XWW

И не само, че работи, но работи добре и включва програми за абсолютно всички видове тъкани, които могат да съществуват в дома: Памук, Синтетика, Бельо, Mix 40°C, Outdoor/Sports, Xpress Super Short 14′ , Woollens/HandWash, Gentlecare, Down Wear, SteamCure, Hygiene+ SteamCure, Shirts SteamCure, Еко 40-60, Тъмни цветове/Дънки и Изплакване и отцеждане. Общият брой на програмите е 15, като бързата е с продължителност само 14 минути. За да намалите консумацията на вода, можете да използвате програмата ECО, която отнема малко повече време, 207 минути, но си заслужава, ако оставите уреда да работи през нощта.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply