четвъртък, юни 13

Пералня Beko WUE 7646XCW– с Aquawave барабан и изкосено стъкло на капака

Ако Вашето семейство е три или четири членно, то тази пералня е идеална за Вас. Освен капацитет на зареждане от 7кг, уредът притежава и много други функции, нужни на всяко съвременно семейство с малки деца и активен начин на живот. Притежава още и вграден нагревател за пране на високи температури. Своевременно с това този уред ще краси дома Ви с изключително стилен и съвременен външен дизайн.

Beko WUE 7646XCW

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Комбинацията от специално проектирания Aquawave барабан и изкосеното в единия край стъкло на капака за зареждане (вратичката) правят смесването на дрехите много по-ефективно. Барабанът пренася нежно и плавно прането като през водни вълни, а стъклото ги притиска, за да се смесят още по-добре в сравнение със стандартните перални. Ефектът от тази Aquawave комбинация е изключително чисти дрехи, дори преди това да са били силно замърсени.

Технологията SteamCure използва пара за омекотяване на упорити и дори изсъхнали петна. Парата се освобождава от дъното на барабана на пералнята, точно преди да започне цикъла на прането. SteamCure третира предварително петната, с което прави премахването им много по-лесно.

Silent Tech ще изпира перфектно Вашите дрехи и то без да Ви притеснява, дори да спите в съседната стая. Много домакини предпочитат точно този модел на използване на пералните си – да включат уреда да работи късно вечер, за да са готови и изпрани дрехите рано сутрин. С технологията Silent Tech ще имате възможност да изпълнявате този режим и то без да притеснявате останалите членове на семейството и техния неприкосновен сън и почивка. Инверторният двигател ProSmart също допринася за безшумната работа на пералнята, като регулира скоростта си и сам преценява точно кога е нужно да намали оборотите си на въртене. По този начин Ви избавя и от чести ремонти, защото така предпазва с до 50% компонентите си от износване.

Beko WUE 7646XCW

И още нещо много важно. Пералня Beko WUE 7646XCW е още един лесен начин да автоматизирате дома си и да го превърнете в „умен дом”. Както всички останали Smart устройства, като телефони или таблети, така и тази пералня може да се свърже сама с Вашата лична Wi Fi мрежа. А, чрез приложението HomeWhiz, специално разработено от Beko, ще можете да управлявате пералнята само през телефона/таблета си, дори когато не сте у дома. Представете си колко много време ще спестите, ако пуснете пералнята да изпере още докато сте на работа, и когато се приберете дрехите вече ще са изпрани, а на Вас ще Ви остане време за приятна почивка. И не само това. Приложението HomeWhiz е чудесно. То изпраща директно на телефона Ви изображения в реално време, така че няма да се притеснявате повече дали не се е появила някаква авария, докато отсъствате от дома.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply