четвъртък, юни 13

Пералня Beko WTV9744XW0 – с ProSmart инверторен мотор за по-икономично пране

Beko WTV9744XW0, от Premium Line, може да има бюджетна цена, но е пълна с функции, които вероятно бихте очаквали да намерите само на по-скъпи перални машини. Големият барабан от 9кг я прави идеална за пране на завивки и по-обемисти артикули. Идеална за четири членно семейство.

ProSmart инверторният мотор на Beko WTV9744XW0 е безчетков, с което спомага за постигането на по-висока енергийна ефективност, както и способността да се върти при оптимални скорости, което означава, че общата ефективност, с която работи уредът, ще се увеличи. Керамичният нагревател (Durable heater) е три пъти по-издръжлив от обикновените нагреватели. Това също Ви спестява пари за ремонт. Без натрупване на котлен камък поради висока твърдост на водата. Спестява енергия и време при загряване на водата.

Beko WTV9744XW0

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Еко програмата, с продължителност 3:48ч обещава ефективни и по-евтини цикли и още налични 14 програми, сред които: Памук, Деликатна, Синтетика, Изплакнете, Hygiene+ , Ризи, Завивки/Бельо, Outdoor/Sports, Woollens/HandWash, Dark Care/Jeans, Spin + Drain, StainExpert и Xpress/Super Xpress.

За пералня, на подобна цена, това звучи като страхотна стойност при наличието на толкова много възможности за изпиране на различни материи. Нашето тестване разглежда всички променливи, от потреблението на енергия до ефективността на почистване, за да види колко добър е наистина уредът, като Beko WTV9744XW0 успя да се представи брилянтно.

Специалната технология Silent Tech кара безчетковия двигател да работи изключително тихо. Буквално можете да легнете до пералнята за дрямка, докато тя работи. Уредът регистрира максимални нива на шум по време на центрофугиране от 74 dB.

Функцията DrumClean, за самопочистване на барабана, ще Ви предоставя винаги перфектни резултати, без да се притеснявате да изперете детските дрехи веднага след като сте изпрали други силно замърсени дрехи. Автоматичното почистване на барабана премахва всякакви микроби и остатъци от вътрешността, така че, всяко следващо пране ще бъде перфектно почистено.

Beko WTV9744XW0

AntiCrease е функция, което осигурява приблизително 120 минути периодично преобръщане в незагрят въздух в края на цикъла, за да намали намачкването на Вашите дрехи. Изсушеното пране се предпазва от набръчкване чрез периодично завъртане на барабана след завършване на процеса на сушене. За Вас остава повече време за други задачи, без да бързате да ги завършите. Beko WTV9744XW0 ще се погрижи за Вашето пране и ще Ви изчака колкото е нужно.

Можете също така да се възползвате от предварителна обработка с пара за по-ефективно почистване и по-добра дезинфекция на дрехите. Технологията SteamCure омекотява упорити и дори засъхнали петна. Тя изпуска пара от дъното на барабана на пералната машина Beko WTV9744XW0, точно преди да започне цикълът на пране. Това прави ефективна предварителната обработка за петна.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply