четвъртък, юни 13

Beko WTV8744XD – Интелигентна Пералня с Издръжливост и Интуитивни Функции

Beko WTV8744XD е пералня, предназначена да ви осигури изключителни резултати при пране на дрехи. Снабдена с интелигентни функции и напреднали технологии, тази пералня предлага комбинация от издръжливост, ефективност и удобство. Независимо дали сте семейство с множество членове или самостоятелен живеещ, Beko WTV8744XD е идеалният избор за вас.

Производителност и капацитет: WTV8744XD разполага с капацитет за пране до 8 кг, което е идеално за средни и големи бельо. Този голям капацитет ви позволява да изперете повече дрехи в една зарежда, спестявайки време и енергия. Също така, тази пералня има впечатляващи 1400 оборота в минута, което осигурява бързо изсушаване на дрехите и ги оставя свежи и готови за носене.

Пералня Beko WTV8744XD, 8 кг, 1400 об/мин, Клас C, Мотор ProSmart Inverter, Aquawave, HomeWhiz, Bluetooth, SteamCure, AddXtra, Hygiene+, Autodose, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни функции: Beko WTV8744XD е оборудвана с интелигентни функции, които ви помагат да постигнете перфектните резултати при пране. Технологията Aquawave осигурява деликатно пране на всяка тъкан, предпазвайки дрехите от износване и запазвайки техния оригинален вид. Системата SteamCure използва пара, за да намали бръчките и да осигури по-лесно гладене на дрехите след прането. Това ви позволява да спестите време и усилия при подготовката на дрехите си за носене.

Енергийна ефективност: Beko WTV8744XD е класифицирана с A+++ за енергийна ефективност, което я прави един от най-икономичните модели на пазара. Тя не само спестява енергия, но и намалява вашия разход за електрозахранване. Технологията ProSmart Inverter Motor гарантира по-дълъг живот на мотора, по-тиха работа и по-ниски нива на вибрации, което допринася за по-добра енергийна ефективност и по-дълготрайност на пералнята.

Пералня Beko WTV8744XD, 8 кг, 1400 об/мин, Клас C, Мотор ProSmart Inverter, Aquawave, HomeWhiz, Bluetooth, SteamCure, AddXtra, Hygiene+, Autodose, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Удобство и управление: Beko WTV8744XD предлага удобство при ежедневната работа. С 15 програми за пране, включително програма за бързо пране, еко програма и програма за деликатни дрехи, можете да изберете най-подходящата опция за всякакъв тип пране. Големият LED дисплей и контролите на допир правят управлението на пералнята лесно и интуитивно.

Заключение: Beko WTV8744XD е пералня, която се отличава с надеждност, ефективност и интелигентни функции. Тя предлага капацитет за пране, отговарящ на нуждите на средни и големи семейства, и ви осигурява безупречно чисти и свежи дрехи. С внимание към детайлите и иновативни технологии, тази пералня гарантира удобство, енергийна ефективност и дълготрайност. Beko WTV8744XD е надежден партньор в грижата ви за дрехите и създава приятен и практичен пране на всеки ден.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply