неделя, май 26

Пералня Beko WTE10744N – интерактивна и многофункционална пералня

Кой е най-големият кошмар на всяка домакиня? Мъжът и децата й да не харесат това, което е сготвила? Не! Да посреща гости след уморителен и натоварен работен ден? Не! Да ú се обадят от детската градина, за да ú кажат, че детето има въшки? И това не! Какво тогава?! Разбира се, че най-големият кошмар на всяка домакиня е да ú се развали пералнята! Затова домакинята трябва да може да се довери на сигурен и надежден стожер в кръстоносния поход срещу домакинската работа! Пералня Beko WTE10744N, клас A, е идеална за тази цел!

Beko WTE10744N

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Тази пералня можете да монтирате стандартно, там където пожелаете, като не е нужно пространството над нея да остава свободно, защото зареждането ú с дрехи се извършва предно, през черен, стилен и атрактивен люк.

Щом отворите люка, ще намерите огромен барабан, побиращ до 10кг пране. С този капацитет успешно ще задоволите нуждите от чисти дрехи на цялото Ваше семейство. Само с едно пране седмично ще можете да изперете спалното бельо и дрехите на всички, като по този начин ще спестите много свободно време. 10-килограмовият капацитет е истинско удобство за всяка голямо семейство.

В същото това време, пералнята гарантира изключително висока производителност, благодарение на своя мощен инверторен мотор ProSmart, от ново поколение, и неговите 1400 об/мин на въртене по време на центрофугиране. Всичко това означава, че Beko WTE10744N е способна да се справи перфектно с Вашето пране, въпреки големия капацитет на дрехи, който може да побере. Нивото на шум по време на центрофугиране е само 72dB – ниско и почти незабележимо. Това ниво на шум по никакъв начин няма да наруши или попречи на Вашата почивка или сън, дори ако решите да използвате функциите на пералнята посред нощ.

А, щом стана въпрос за функции и програми, то в случая те определено могат да се определят като разнообразни, колоритни и изключително удобни. Всяка от 15-те програми за изпиране ще избирате чрез въртящ се селектор, сред които: Памук, Деликатна, Синтетика, Изплакване, Hygiene+, Ризи, Завивки/Бельо, CoolClean, Woollens/HandWash, Dark Care/Jeans, Spin + Drain, StainExpert, Downloaded Program, Еко 40-60, Xpress/Super Xpress.

Всяка от тези удобни за всяко ежедневие програми е подкрепена от няколко иновативни и съвременни технологии, сред които:

  • Silent Tech – за Вашата почивка и сън. Пералнята работи изключително тихо, благодарение на своя иновативно разработен ProSmart инверторен мотор, който вместо триещи се четки, използва мощни магнити;
  • Aquawave – барабанът на Beko WTE10744N е оформен със специален контур и загладена форма на лопатките, за да не наранява, разкъсва или разтегля дори Вашите най-фини и ефирни дрехи;
  • AquaFusion – дозира автоматично количеството на поставения перилен препарат, като отделя точно толкова, колкото е нужно за капацитета поставени дрехи. По този начин няма разхищение на препарат и загуби;
  • Автоматична система за регулиране на консумацията на вода – пералнята използва точно толкова вода, колкото е необходимо. По този начин спестява от Вашите сметки;
  • Durable heater – пералнята е снабдена с никелиран нагревател, за максимално висока и продължителна устойчивост във времето;
  • SteamCure™ – иновативна и изключително ефективна програма с пара, която се освобождава директно от барабана. Чрез мощта на парата, Вашите дрехи могат да бъдат третирани както в началото на програмата, против третиране на силни замърсявания, така и в края на цикъла, за да бъде предотвратено силното намачкване на материите;
  • AddXtra – можете да прекъснете действащата програмата по всяко едно време, в което сметнете, че това е необходимо, особено когато сте забравили някоя дреха и искате тя да бъде добавена към останали.

Функционалността на Beko WTE10744N се изразя и чрез нейната висока технологичност и интерактивност. Можете да се възползвате от специално разработената апликация за Beko WTE10744N, като я свалите на Вашето смарт устройство. Чрез нея ще можете да свалите допълнителни програми (Downloaded Program), както и да управлявате настройките и режима на пералнята от разстояние (Remote Control), дори когато не сте си у дома. Удобно и само с няколко докосвания на Вашия телефон, докато сте във Вашия офис, ще можете да настроите пералнята да изпере Вашите дрехи и те да Ви чакат чисти и ароматизирани, когато се приберете. С интерактивното приложение HomeWhiz можете да свържете всички смарт устройства, намиращи се във Вашия дом, включително и Beko WTE10744N, за да ги управлявате седнали от дивана или от разстояние.

Beko WTE10744N

Всички гореизброени характеристики превръщат пералнята Beko WTE10744N, клас A в онзи верен съюзник, на чиято безотказна служба всяка една домакиня може да разчита години наред!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply