петък, юни 14

Beko WITV8712X0W – Интелигентна Пералня с Иновативни Функции

Beko WITV8712X0W е пералня, която впечатлява с интелигентни функции и иновативен дизайн, предоставяйки висока ефективност и удобство при пране. С капацитет за пране от 8 кг и обороти до 1400 в минута, тази пералня е идеална за семейства, които търсят надеждност и перфектни резултати при всяко пране.

Технология AquaTech: Beko WITV8712X0W разполага с иновативната технология AquaTech, която предлага по-ефективно и деликатно пране на вашите дрехи. Тази технология използва различни видове движения на водата, което осигурява по-добро проникване на препарата и по-ефективно отстраняване на замърсяванията, дори и при ниски температури.

Пералня за вграждане Beko WITV8712X0W, 8 кг, 1400 об/мин, Клас C, LED Дисплей, Бяла

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Технология AutoDose: С Beko WITV8712X0W можете да се наслаждавате на автоматичната дозиране на препарата благодарение на иновативната технология AutoDose. Тя разпознава точното количество препарат, необходимо за всяко пране, и го дозира автоматично. Това не само ви осигурява оптимални резултати при почистване, но и спестява време и препарати.

Технология HomeWhiz: Beko WITV8712X0W е съвместима с технологията HomeWhiz, която ви дава възможност да контролирате пералнята от всяко място чрез смартфон или таблет. Можете да стартирате, спирате или променяте програмите дори когато сте далеч от дома, осигурявайки си удобство и гъвкавост в ежедневието си.

Пералня за вграждане Beko WITV8712X0W, 8 кг, 1400 об/мин, Клас C, LED Дисплей, Бяла

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Тиха и Енергоефективна Работа:  WITV8712X0W е оборудвана със Silent-Tech технология, която гарантира минимален шум при работа, позволявайки ви да се наслаждавате на тишината във вашето домакинство. Освен това, пералнята е с висока енергийна ефективност, клас A+++, което ви помага да намалите разходите си за електричество и да спестите енергия.

Заключение: Beko WITV8712X0W е пералня със смели иновации и интелигентни функции, които гарантират безупречни резултати при пране. Технологиите AquaTech и AutoDose осигуряват ефективно почистване на всяка дреха, докато функцията HomeWhiz ви дава пълен контрол над пералнята, където и да сте. Съчетана с тихата работа и енергийната ефективност, Beko WITV8712X0W е идеалното решение за модерния дом, който търси пералня с най-новите технологии и удобство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply