четвъртък, април 18

Beko RSSE445K31XBN: Стилен и Просторен Хладилник с Ефективна Енергийна Класа

Преобразете вашата кухня в функционално и стилно пространство с хладилника с една врата Beko RSSE445K31XBN. С капацитет от 402 литра и изчистен дизайн, този модел не само предоставя достатъчно простор за съхранение на храните, но и допълва визията на вашата кухня със своята елегантност.

Просторност и Организация: Със своите 402 литра вместимост, Beko RSSE445K31XBN ви дава възможността да съхранявате разнообразни храни и напитки. Вътрешното пространство е организирано интелигентно с рафтове, които могат да се регулират в зависимост от вашия обем на съхранение.

Хладилник с 1 врата Beko RSSE445K31XBN, 402 л, Клас F, H 185 см, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Ефективна Енергийна Класа: С енергийна класа F, Beko RSSE445K31XBN спестява енергия и намалява разходите ви за ток. Този хладилник се грижи не само за съхранението на вашите храни, но и за околната среда, като намалява вашия екологичен отпечатък.

Елегантен Дизайн: Стилът на Beko е вдъхновен от модерния минимализъм. Иноксовото покритие придава на хладилника изискан и същевременно издръжлив външен вид. Този дизайн се вписва перфектно във всяка кухненска атмосфера.

Интелигентни Технологии: Хладилникът разполага със звуков сигнал, който ви предупреждава при отваряне на вратата за продължителен период от време, което помага за запазване на оптималната температура вътре.

Beko RSSE445K31XBN е доказателство, че стилът и ефективността могат да съществуват в едно. Със своите умни функции и елегантен дизайн, този хладилник ще се превърне в незаменим помощник във вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply