сряда, май 29

Beko RFNE448E41XB – огримен фризер с много екстри

Beko RFNE448E41XB е фризер, който е подходящ за всяко домакинство. Но достатъчно голям, за да побере нуждите на едно домакинство и е оборудван с чудесни функционалности.

Beko RFNE448E41XB е фризер, който съдържа в себе си най-необходимите технологии, които един уред трябва да притежава. Фризерът разполага с No Frost система. Добре позната и добре работеща. Тя се използва в уреди от най-ниския до най-високия клас. И навсякъде работи безотказно. Предотвратява натрупването на лед, запазва продуктите свежи, като по този начин спестява и от семейния бюджет.

Интересно е, че фризерът е изграден от изцяло незапалими материали. Което, ако трябва да бъдем честни, не е нещо което ще използвате всеки ден, но е добре да знаете, че Beko RFNE448E41XB го има.

Beko RFNE448E41XB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Годишната енергийна консумация на този фризер е 325 kWh. Енергийният клас е А++, а нивото на шум 38 dB. Най-голямо впечатление прави времето, което фризерът може да работи, без да бъде включен в електрическото захранване. Автономията на Beko RFNE448E41XB без ток е цели 20 часа! По този начин няма да се притеснявате от нежелано разтопяване на хранителните Ви запаси, в случай на токов удар.

Размерите на този фризер са 70 х 76.8 х 191.2 см. Това го прави подходящ и за по-малки домакинства с по-малки кухни. Въпреки размерите си, обаче, фризерът не е подходящ за вграждане, поради издадената му дръжка.

Beko RFNE448E41XB

Външният вид на фризера се допълва от сензорен екран, от който лесно може да контролирате желаните от Вас настройки. Beko RFNE448E41XB е със красив сив цвят, а реверсивните врати се отварят надясно.

Обемът е цели 404 литра. Това е изключително много пространство за такъв тип уред. Капацитетът на замразяване е до 20 кг. Всички рафтове са изградени от закалено стъкло, а 8те броя отделения, ще ви доставят свобода при разпределението на продуктите.

Това е един наистина огромен фризер. Все пак трябва да имате предвид, че той е отделен от хладилник и ако решите да закупите този продукт, ще се наложи да закупите и хладилник. Въпреки това, за домакинствата, които обичат да съхраняват замразена храна за по-дълъг период от време – това е перфектният уред!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply