вторник, ноември 28

Фризер Beko RFNE312K31XBN, 282 л, Клас F, No Frost, 8 rafturi, Регулируем термостат, H 185 см, Сребрист

Beko RFNE312K31XBN е идеалнo решение, ако търсите фризер от ново поколение, обезпечен с най – новите технологии на много добра цена.

Дизайнът на модела е атрактивен, открояващ се със сребърен цвят и чудесно ще се впише във всяко кътче на вашия дом.

Beko RFNE312K31XBN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Реверсивните врати позволяват гъвкавост относно посоката, в която се отварят вратите на фризера, която може да бъде променена в зависимост от ограниченията в пространството. Вратите могат да бъдат монтирани от лявата или дясната страна поради иновативния дизайн и допълнителните странични панти.

Фризерът е с 8 отделения, като всеки рафт е създаден от защитено стъкло, което придава устойчивост до 25 кг.

Контролният панел с механично управление разположен вътре в уреда има регулируем термостат, който контролира всички функции на фризера. Благодарение на него охлаждащата система работи безупречно с минимален разход на енергия.

Енергийната ефективност на  Beko RFNE312K31XBN е много добра.  След новото енергийно етикетиране моделът попада в клас на енергийна ефективност  F , с годишна консумация на енергия от  311 kWh / година.   Този разход на енергия се дължи на добрата топлоизолация и компресора, който прави всичко възможно консумираната енергия да бъде ниска.

Устройството притежава и немския TUV сертификат, който потвърждава, че Beko отговаря на всички строителни и стандарти за безопасност, специфични за категорията.

Beko RFNE312K31XBN

Beko RFNE312K31XBN е обезпечен с най-иновативната технология No Frost. Благодарение на нея оптималната температура се поддържа постоянно, като предотвратява образуването на лед във фризера. Размразяването се случва автоматично, без да се налага прекъсване на захранването и премахване на храната отвътре. По време на този цикъл водните капки, причинени от топящ се лед, се събират през канал в резервоар над компресора, като генерират топлина предизвикаваща изпаряване.

Уредът е обезпечен със специално отделение за бързо замразяване. Допълнителният вентилатор, поставен на нивото на най – високия рафт, осигурява циркулацията на студен въздух и действа бързо върху храната, като времето за замразяване се намалява с 10% в сравнение с долните рафтове.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply