сряда, април 24

Идеалният избор за съхранение на вашите храни – Фризер Beko RFNE312K31WN

Вашата кухня заслужава най-доброто оборудване, което да гарантира свежестта и качеството на вашите храни. Фризерът Beko RFNE312K31WN е създаден, за да отговори на всички вашите изисквания за съхранение. Съчетавайки високо качество, голям капацитет и интелигентни функции, този фризер е перфектният спътник за вашата кухня.

С капацитет от 282 литра, Beko RFNE312K31WN предоставя достатъчно пространство за съхранение на различни видове храни. Осемте чекмеджета ви позволяват да организирате и разделите храните по вашия избор. Това ви дава възможността да подредите всяка храна по определен начин и да я лесно намерите, когато ви е необходима.

Фризер Beko RFNE312K31WN, 282 л, 8 чекмеджета, Клас F, No Frost , H 185 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Фризерът Beko RFNE312K31WN разполага с функция No Frost, която предотвратява образуването на лед и конденз вътре във фризера. Това означава, че няма нужда от ръчно размразяване, а съхранените храни ще запазят свежестта си и най-доброто качество. Вие ще се освободите от грижите за размразяване и ще имате повече време за други приятни дейности.

Една от ключовите характеристики на този фризер е неговият клас F, което го прави икономичен и енергоспестяващ. Със съответната настройка и оптимални условия за съхранение, Beko RFNE312K31WN намалява консумацията на енергия, което води до по-ниски разходи за електроенергия и по-добро екологично съзнание.

С височина от 185 см, този фризер предоставя достатъчно пространство за вашите храни, без да заема много място във вашата кухня. Бялата цветова гама му придава елегантен и съвременен вид, който ще се вписва перфкълно във всяко интериорно решение.

Beko RFNE312K31WN е снабден с някои умни функции, които правят съхранението на вашите храни още по-удобно. Този фризер разполага с автоматична функция за разпознаване на промените в температурата и автоматично регулира работата си, за да осигури оптимални условия за съхранение. Това гарантира, че вашите храни ще бъдат съхранени при подходящата температура, което помага да се запази свежестта и качеството им за по-дълго време.

MaxStore отделението на Beko RFNE312K31WN е специално проектирано за по-голяма удобност и организация. То ви позволява да съхранявате по-големи предмети като тави и торби, което ви освобождава от нуждата да ги премествате или пренареждате, за да намерите място за тях.

Инверторният компресор ProSmart е също една от впечатляващите характеристики на този фризер. Той осигурява по-стабилна и ефективна работа, като поддържа постоянна температура във вътрешността на фризера. Това не само помага да се запази свежестта на храните, но също така намалява шума и енергопотреблението.

Като цяло, фризерът Beko RFNE312K31WN е идеален избор за всяка семейна кухня. Съчетавайки голям капацитет, функционални характеристики като No Frost и инверторен компресор ProSmart, и елегантен дизайн в бял цвят, той предоставя не само оптимални условия за съхранение на вашите храни, но и придава стил и функционалност на вашия дом. Независимо дали сте готвач на любител или професионалист, Beko RFNE312K31WN ще бъде надежден партньор във вашата кулинарна пътека.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply