понеделник, март 4

Beko RDNT401I30WBN: Изящество и Иновации във Вашия Антрацитен Хладилник

Съчетание от изтънчен дизайн и съвременни иновации – това представлява хладилникът с 2 врати Beko RDNT401I30WBN. С просторните си 375 литра вместимост и стилния антрацитен цвят, този модел съчетава практичността с елегантността. Независимо дали сте семейство или самостоятелно лице, този хладилник ще превърне кухнята ви в модерна кулинарна стая.

Хладилник с 2 врати Beko RDNT401I30WBN, 375 л, NeoFros Dual Cooling, HarvestFresh, Display touch control, Клас F, H 172 см, Антрацит

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Иновации за Продължителност на Свежестта: Beko RDNT401I30WBN е оборудван със системата NeoFrost Dual Cooling, която осигурява отделно охлаждане на отделите за храна и фризер. Това гарантира оптимални условия за съхранение и удължава свежестта на продуктите ви. Допълнително, технологията HarvestFresh поддържа витамините и аромата на плодовете и зеленчуците ви, за да имате винаги здравословни опции на ръка.

Интуитивно Управление: Display touch control панелът на хладилника не само осигурява лесен и удобен достъп до всички функции, но и придава съвременност на дизайна му. Този интерактивен контролен панел ви позволява да настройвате температурата и други настройки с лекота.

Простор и Организация: С 375 литра вместимост, този хладилник осигурява достатъчно пространство за съхранение на храните ви. Полките и кошниците вътре в него са разположени така, че да можете да организирате продуктите си удобно и ефективно.

Елегантен Акцент: Антрацитеният цвят на Beko RDNT401I30WBN придава на вашия дом изискан и съвременен вид. Този цвят съчетава се перфектно с различни интериорни стилове и дава на вашия кухненски пространства финес и стил.

Beko RDNT401I30WBN е хладилник, който съчетава иновации и естетика. С модерни функции и дизайн, този модел е създаден, за да подчертае вашата грижа за качеството на съхранението на храните ви и да добави елегантност във вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply