сряда, април 24

Интелигентно съхранение и свежест с Хладилникът с 2 врати Beko RDNT401E30ZXBN

Със своите иновативни функции и съвременен дизайн, хладилникът с 2 врати Beko RDNT401E30ZXBN е истинска звезда в света на домакинските уреди. Този модел предоставя всичко, което е необходимо за оптимално съхранение на храни и напитки, като същевременно се стреми да намали влиянието си върху околната среда.

Хладилник с 2 врати Beko RDNT401E30ZXBN, 375 л, Клас F, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, Дисплей touch, No Frost Freezer, H 172 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С впечатляващ обем от 375 литра, този хладилник предлага достатъчно пространство за съхранение на всички видове храни и напитки. NeoFrost Dual Cooling технологията гарантира, че влагата и ароматите не се разпространяват между отделенията на хладилника и фризера, което помага за запазване на свежестта и качеството на съхраняваните продукти.

Една от ключовите предимства на този модел е технологията HarvestFresh, която създава идеални условия за съхранение на плодове и зеленчуци. Тази функция поддържа оптимални нива на светлина, влажност и температура, които помагат да се запазят витамините и хранителните стойности на продуктите за по-дълго време.

Дисплеят touch не само придава съвременен вид на хладилника, но и позволява лесно управление на различните функции и настройки. С No Frost технологията във фризера, няма да се налага ръчно размразяване, като продуктите ще се запазят без замразяване и влага.

С класификация F за енергийна ефективност, този хладилник съчетава ефективност със стил. Височината от 172 см го прави компактен и подходящ за различни кухненски пространства. Със своя сребрист цвят, той добавя модерен акцент към всяка кухня.

Заключително, хладилникът с 2 врати Beko RDNT401E30ZXBN е истински съюзник в поддържането на свежестта и качеството на вашите храни и напитки. С иновативните си технологии и функции, този модел преобразува съхранението в истинско изкуство, което се грижи за вашето здраве и удобство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply