сряда, юли 24

Beko RDNE455K30ZXBN: Съхраняване на Свежест и Удобство в Едно

Съчетавайки капацитет, технология и удобство, Beko RDNE455K30ZXBN е най-добрият спътник за вашия дом. Със своите 406 литра обем, No Frost технология и интелигентни функции, този хладилник ще ви помогне да поддържате храните си свежи и вкусни за по-дълго време.

Хладилник с 2 врати Beko RDNE455K30ZXBN, 406 л, No Frost, EverFresh+, Клас F, H 185 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Съхраняване на Свежестта: Системата No Frost предоставя изключително удобство, като предотвратява образуването на индивидуални кристали на лед върху храните и стените на хладилника. Това означава, че вече няма нужда от редовно размразяване и че вашият хладилник остава винаги чист и свеж.

EverFresh+ за По-Дълго Запазване на Свежестта: Beko RDNE455K30ZXBN разполага с технологията EverFresh+, която оптимизира влажността в отделението за зеленчуци и плодове, предпазвайки ги от изсушаване и запазвайки тяхната свежест за по-дълго време.

Удобство и Простор: С капацитет от 406 литра, този хладилник ви предоставя амплитуд на съхранение за всякакви храни – от свежи зеленчуци и месо до напитки и млечни продукти. Разполагайки с различни рафтове и отделения, този модел ви позволява да организирате храните си по начин, който ви удобства.

Енергийна Ефективност: С клас F на енергийната ефективност, Beko RDNE455K30ZXBN е създаден, за да намали разходите ви за електроенергия, предоставяйки ви в същото време всички нужни функции за оптимално съхранение на храните.

Стилен и Съвременен Дизайн: Със своите чисти линии и сребрист завършек, този хладилник се вписва хармонично във всяка модерна кухня. Дисплеят и контролите са лесни за употреба и ви позволяват да регулирате температурите и другите функции с лекота.

Beko RDNE455K30ZXBN е надежден партньор във вашето ежедневие, предоставяйки ви оптимални условия за съхранение на храните, ефективност и стил. Този хладилник е създаден, за да улесни вашата грижа за свежестта на храните и да ви осигури удобство във всеки момент.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply