сряда, май 29

Beko RDNE350K30XBN: Съхрани Свежестта на Храните със Стилен и Ефективен Хладилник

Ако търсите перфектното съчетание от функционалност, ефективност и стил, хладилникът с две врати Beko RDNE350K30XBN може да бъде вашето идеално решение. С капацитет от 313 литра и иновативни технологии, този модел е създаден, за да поддържа вашите храни свежи, вкусни и с пълни хранителни качества.

Хладилник с 2 врати Beko RDNE350K30XBN, 313 л, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, AeroFlow, Display, Компресор ProSmart Inverter, Клас F, H 172 см, Metal Look

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

NeoFrost Dual Cooling за Поддържане на Свежестта: Този хладилник разполага с технологията NeoFrost Dual Cooling, която осигурява отделно охлаждане на хладилната и фризерната секции. Това предотвратява пренос на миризми и влага между двата отдела, като по този начин осигурява оптимални условия за съхранение на всеки вид храна.

HarvestFresh за Запазване на Витамините: Системата HarvestFresh създава природни светлинни цикли във вътрешността на хладилника, което помага да се запазят витамините и свежестта на плодовете и зеленчуците. Този подход е ключов за здравословно хранене и ви позволява да се наслаждавате на храни с по-дълго съхранение.

AeroFlow за Равномерно Охлаждане: Системата AeroFlow гарантира равномерно разпределение на студения въздух във всяка част на хладилника. Този процес предотвратява изсушаване и запазва текстурата и вкуса на вашите храни.

Проектиран за Удобство и Ефективност: Beko RDNE350K30XBN разполага с интуитивен LED дисплей, който ви позволява лесно да контролирате температурите и функциите. С компресор ProSmart Inverter, този хладилник работи по-тихо и ефективно, като същевременно гарантира дълъг живот на уреда.

Съчетание от ефективност, иновации и стилен дизайн – това представлява Beko RDNE350K30XBN. С него ще се насладите на организирано съхранение на храните, поддържайки техните най-добри качества за дълго време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply